De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Heel utrecht bakt!

Utrecht, donderdag 22 mei 2014

Heel Utrecht bakt!

Op 2 juni is de Stadsdag want dan is Utrecht jarig. Dat wordt op 1 juni met de taartenwedstrijd `Heel Utrecht bakt` gevierd. Wij zijn op zoek naar Utrechtse keukenprinsen en –prinsessen. Bak je mee voor de jarige stad? Ben je iemand die graag bakt en heb je een geweldig recept of idee? Vertel jouw verhaal over de taart. Die taart mag van alles zijn: van zoete taart tot hartige taart, van kunstige taart tot gezonde taart, koekjes, hapjes of cupcakes.
Elke inwoner van Utrecht kan meedoen. Er zijn twee leeftijdscategorieën: tot 16 jaar en vanaf 16 jaar. Kijk hier voor de spelregels van heel Utrecht Bakt.

Hoe doe je mee?

Voorronde
In iedere wijk is een `Heel Utrecht bakt`-locatie waar `s morgens de voorronde is. Je taart wordt daar beoordeeld door een locale jury. De winnende taarten per categorie, per wijk gaan naar de finale op het Domplein.

Finale
De wijkwinnaars komen op het Domplein bij elkaar. Daar wordt vanaf 16.00 uur door een deskundige jury de Stadsdag taart van het jaar gekozen en vindt de prijsuitreiking plaats.

Meld je hier aan en haal een taartendoos op bij een locatie in jouw wijk

Kijk hier voor de wedstrijdlocatie en de tijden in jouw wijk.

Hoe beoordeelt de jury?

De jury beoordeelt je taart op de smaak en vorm, maar ook op het verhaal bij de taart.
Waarom deze taart voor de jarige stad? Wat is het geheim van deze taart of wat zegt deze taart over jou? Is het een oud familierecept, roept de taart herinneringen, ben je geïnspireerd door de wedstrijd? Of heb je een andere motivatie?
Kijk hier voor de prijzen

Stadsdag in de wijken
Naast `Heel Utrecht bakt` is er op de Stadsdag nog meer te doen. Natuurlijk worden gezamenlijk de niet winnende taarten opgegeten. Maar er zijn ook allerlei festiviteiten op de wijklocatie. 
Doe mee, meld je hier aan en bak voor de jarige stad.

meer informatie: http://www.stadsdagutrecht.nl/heel-utrecht-bakt.html

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support