De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Experimenteren met theater, alles mag, niks hoeft. Doe je mee?

Organisatie: Stichting Baantraject Care en Preventie
Terug naar overzicht

Hou je van theater en wil je samen met anderen werken aan een theaterproductie? Dan is dit project iets voor jou. Onder leiding van een dramadocent ga je aan de slag met diverse theatervormen, zoals rollenspel, improvisatie en tekst. Je kunt ook aan de slag met decor, kostuums of muziek. Gezamenlijk werk je naar een eindpresentatie. Je bent met het project twee ochtenden in de groep bezig, daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding van de theaterdocent die ook coach is. Zij helpt je dan bij allerlei vragen en uitdagingen die je hebt gedurende dit traject.

Behalve dat het erg motiverend en gezellig is om samen te werken naar een eindpresentatie, zul je ook merken dat je zelfvertrouwen, assertiviteit en zelfexpressie worden vergroot. Binnen de veiligheid van een kleine groep en een docent kun je jezelf zijn en experimenteren met theater.

Het programma is zo opgebouwd dat je de eerste maanden gaat werken aan de beheersing van basistechnieken. Daarna werk je met je groep verder aan een presentatie/voorstelling, die je samen ontwikkeld onder leiding van de drama docent/coach.
Het eindresultaat wordt getoond in een theatersetting, waarbij je familie en vrienden uiteraard van harte welkom zijn.

We raden je aan niet te lang te wachten met je aan te melden als je belangstelling hebt, dan reserveren we een plek voor je!

Aanmelden kan via jouw buurtteam of neem direct contact op met ons.

Activiteit

Vorm

arbeidsmatige dagbesteding / activering

Activiteit(en)

creatief, muziek / toneel / dans

Voor wie

Leeftijdsgroep

jongeren, volwassenen, senioren

Doelgroep(en)

geen specifieke doelgroep

Voorwaarden

Voor volwassenen, die benieuwd zijn naar theater (maken) en die vanuit het UWV en de gemeente (WMO) in aanmerking komen voor dagactiviteiten en arbeidsmatige activering.

Omgeving

Wijk

West

Begeleidingsvorm

individueel

Werkwijze/methodiek

In de groep wordt echt alleen gewerkt aan de theaterproductie. Natuurlijk kan een deelnemer 1 op 1 met de docent of met de begeleider/coach praten als dat nodig is. In ieder geval wordt er 1 keer per week tijd vrij gemaakt om met de individuele begeleider van gedachte te wisselen of hulp te vragen.

Tijd

Dagen

  ochtend middag avond
maandag      
dinsdag      
woensdag      
donderdag      
vrijdag      
zaterdag      
zondag      

Tijd

We starten zosnel mogelijk, als de groep van minimaal 7 mensen rond is. Afhankelijk van de deelnemers worden de definitieve dagen bepaald dat dit project gaat lopen. Het is op doordeweekse dagen en altijd overdag.

FinanciŽn

Omschrijving van kosten

Er zijn geen kosten aan verbonden.

WMO

het betreft wmo voorziening:

arbeidsmatige activering vraagteken

Wijzigingsdatum: 2022-09-14

Foto 1 van 2

Sfeerimpressie van Experimenteren met theater, alles mag, niks hoeft. Doe je mee? bij  Stichting Baantraject Care en Preventie

Foto 2 van 2

Sfeerimpressie van Experimenteren met theater, alles mag, niks hoeft. Doe je mee? bij  Stichting Baantraject Care en Preventie

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support