De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

De heerlijkste gerechten maken in de keuken van BraZZerie Abrona

Organisatie: Abrona
Afdeling(en): Horeca
Terug naar overzicht

Kom jij werken in de keuken van ons restaurant de Brazzerie en wil je onze gasten in de watten leggen? Onder begeleiding leren we je alles wat je moet weten om de lekkerste maaltijden klaar te maken voor onze gasten. Je werkt in een leuk team. Stap voor stap leren we je alles wat je moet weten om een gerecht op tijd op tafel te krijgen. Van de voorbereidingen zoals de aardappelsschillen, tot het aannemen en verwerken van bestellingen.
En natuurlijk houden we met elkaar de keuken goed schoon en leer je alles over hygiene.

We delen het werk op in kleine stapjes en onze vakmensen nemen genoeg tijd om je vragen te beantwoorden of om uit te leggen hoe je iets moet doen.

Je kunt bij ons terecht als je op zoek bent naar dagbesteding, als je het vak wilt leren en wilt doorstromen naar een betaalde baan of als je al een tijdje geen werk hebt en weer wilt leren werken.

Activiteit

Vorm

vrijwilligerswerk, arbeidsmatige dagbesteding / activering

Activiteit(en)

horeca / catering, koken en eten, schoonmaakwerkzaamheden

Voor wie

Leeftijdsgroep

jongeren, volwassenen

Doelgroep(en)

lichamelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel, psychische beperking, verstandelijke beperking, geen specifieke doelgroep

Voorwaarden

Je hebt geen vooropleiding nodig. Je bent van harte welkom bij BraZZerie Abrona als je goed kunt werken met regels en afspraken, als je netjes en schoon kunt werken en als je fit bent. Je staat en loopt namelijk de hele dag door.

Omgeving

Wijk

Vleuten/De Meern

Begeleidingsvorm

in de groep, individueel, op afstand

Werkwijze/methodiek

We werken met de methodiek “werken met regie” en het leersysteem “werkportfolio”. De begeleiding sluit aan bij de vaardigheden en ontwikkelmogelijkheden van de cliënt.

De Brazzerie biedt mensen de mogelijkheid om verschillende horeca/keuken/bakkerijvaardigheden te leren onder leiding van professioneel horeca- en zorgpersoneel.

Tijd

Dagen

  ochtend middag avond
maandag      
dinsdag      
woensdag      
donderdag      
vrijdag      
zaterdag      
zondag      

Tijd

in overleg

Doorstroommogelijkheden

Voor al het werk dat in de horeca voorkomt, kun je bij ons certificaten halen. Hiermee kun je laten zien wat je kunt. Of misschien kun je doorstromen naar de gewone horeca, als keuken-assistent of bedienings-assistent.

WMO

het betreft wmo voorziening:

sociale prestatie vraagteken, arbeidsmatige activering vraagteken

Wijzigingsdatum: 2019-01-09

Foto 1 van 2

Sfeerimpressie van De heerlijkste gerechten maken in de keuken van BraZZerie Abrona bij  Abrona

Foto 2 van 2

Sfeerimpressie van De heerlijkste gerechten maken in de keuken van BraZZerie Abrona bij  Abrona

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support