Sociaal eetcafé De Wissel: werken in de horeca
Organisatie: WIJ 3.0
Terug naar overzicht
Sociaal eetcafé De Wissel op de WA Hoeve in Den Dolder is een aangenaam trefpunt. Voor een kop koffie of thee met iets lekkers erbij of een lunchhap kan iedereen hier terecht. Medewerkers en deelnemers van WIJ 3.0 zorgen voor de keuken en de bediening. Bij de Wissel leren deelnemers voedsel te bereiden op een verzorgde en hygiënische
manier. Ze kunnen ook leren om klanten te bedienen. Daarnaast zorgt De Wissel voor catering.
De Wissel is een echte ontmoetingsplek. Mensen die even willen pauzeren tijdens een fietstocht of wandeling komen hier langs, net als bewoners en medewerkers van de klinieken en instellingen op het terrein. De Wissel is onderdeel van WIJ 3.0 locatie Den Dolder.
Er is altijd een werkbegeleider aanwezig en deels ondersteunen deelnemers elkaar. Iedere deelnemer krijgt een begeleidingsplan en begeleiding op maat. Vaardigheden die je hier kunt leren zijn:
* op een goede manier met klanten omgaan;
* hygiëneregels van de keuken leren en toepassen;
* bereiden van lunches, uitsmijters, gehaktballen, soep, appeltaart, enzovoort;
* samenwerken met andere deelnemers;
* organiseren van activiteiten samen met begeleiders.
Heb je interesse? Bel ons en maak een afspraak voor een oriënterend kennismakingsgesprek. Je kunt ook het aanmeldformulier op de website van WIJ 3.0 invullen. We kijken dan samen naar de mogelijkheden. Daarnaast kun je natuurlijk altijd in De Wissel langskomen voor een gezellig kopje koffie, een praatje of een lunch: maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur.
De Wissel is een echte ontmoetingsplek. Mensen die even willen pauzeren tijdens een fietstocht of wandeling komen hier langs, net als bewoners en medewerkers van de klinieken en instellingen op het terrein. De Wissel is onderdeel van WIJ 3.0 locatie Den Dolder.
Er is altijd een werkbegeleider aanwezig en deels ondersteunen deelnemers elkaar. Iedere deelnemer krijgt een begeleidingsplan en begeleiding op maat. Vaardigheden die je hier kunt leren zijn:
* op een goede manier met klanten omgaan;
* hygiëneregels van de keuken leren en toepassen;
* bereiden van lunches, uitsmijters, gehaktballen, soep, appeltaart, enzovoort;
* samenwerken met andere deelnemers;
* organiseren van activiteiten samen met begeleiders.
Heb je interesse? Bel ons en maak een afspraak voor een oriënterend kennismakingsgesprek. Je kunt ook het aanmeldformulier op de website van WIJ 3.0 invullen. We kijken dan samen naar de mogelijkheden. Daarnaast kun je natuurlijk altijd in De Wissel langskomen voor een gezellig kopje koffie, een praatje of een lunch: maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur.
Website
Foto 1 van 3 Volgende