De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Conflictpreventie: Omgaan met spanningen in je vrijwilligerswerk

Utrecht, dinsdag 14 mei 2013

Werk jij als vrijwilliger in een organisatie en voel je je stuurloos of krijg je juist te weinig ruimte? Wordt jouw vrijwillige professionele inzet niet op waarde geschat of vind je dat er teveel van je wordt verwacht? Is de balans tussen geven en nemen zoek? In deze tijd van bezuinigingen en reorganisaties komt er van alles op je af, dat mogelijk spanningen oproept.

3 juni 2013 is hiertoe van 19.00 tot 22.00 uur een Interactieve workshop voor uitvoerende vrijwilligers.

In deze interactieve workshop is ruimte om concreet ervaren spanningen te delen en krijg je tips om ze bespreekbaar te maken en er constructief mee om te gaan. Zo dat je plezier houdt in je vrijwilligerswerk en onnodige conflicten uitblijven.

Er wordt gewerkt in een groep van minimaal  8 en maximaal 12 deelnemers.

Aanmelden voor 24 mei. Direct aanmelden.

Als ontdekkingsreiziger in hart en nieren neemt Froukelien IJntema mensen mee op avontuur naar een plek om zich thuis te voelen in de wereld waarin zij functioneren. Daarbij geeft zij - in een sterk verbindende rol - stem en podium aan wie of wat (te) weinig gehoord en gezien wordt.

Tiffany Pham is auteur, expert, coach en adviseur in het hanteren van cultuurverschillen. Ze werkt nauw samen met Froukelien aan duurzaam samenwerken door middel van wederzijdse empowerment. http://www.nolitha.nl/http://www.succesgeneratie.nl/

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support