De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Ervaringsdeskundigen bieden een luisterend oor

Utrecht, maandag 13 augustus 2018

Heb je behoefte aan een luisterend oor? Bij Enik zijn onderwerpen als armoede, zelfvertrouwen, eigenwaarde, sociaal isolement, intimiteit, etc. bespreekbaar. Loop gerust binnen bij JIJenIK Vrijdag.

Elke vrijdag organiseert Enik Recovery College een laagdrempelige manier om kennis te maken onder de noemer JIJenIK Vrijdag. Als je nieuwsgierig bent naar wat er gebeurt bij Enik Recovery College of een praatje wilt maken met gelijkgestemden, ben je van harte welkom.

Ondersteuning door ervaringsdeskundigen
De ervaringsdeskundigen van Enik staan klaar om je verder te helpen of een luisterend oor te bieden. Onder het genot van een kopje koffie of thee bieden de ervaringsdeskundigen je de mogelijkheid om jouw vragen beantwoord te krijgen en geven ze informatie over Enik. Enik is een recovery college. Een leeromgeving voor mensen die persoonlijk ervaring hebben met uitdagingen op het psychische en/of verslavingsvlak en willen werken aan hun herstel. Een school voor het leven.

Je kunt gratis en vrijblijvend gebruikmaken van JIJenIK Vrijdag. Doordat Enik werkt met ervaringsdeskundigen is er veel begrip, dus schroom niet om je aan te melden.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support