De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Utrecht Activity

Utrecht, maandag 31 oktober 2011

Utrecht Activity, Stel zelf je eigen netwerk samen

Heb je een klein sociaal netwerk en wil je nieuwe mensen ontmoeten? Wil je graag in contact komen met mensen die in een vergelijkbare situatie zitten als jij? Kijk dan eens op www.utrecht-activity.nl.  Utrecht Activity is een sociaal netwerk via het internet speciaal voor inwoners uit Utrecht met weinig contacten. Het is een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke manier om de regie weer in eigen handen te nemen.

Via de website utrecht-activity.nl kun je gratis lid worden. Het enige dat van je wordt gevraagd is om minstens eenmaal per jaar zelf ook een activiteit te bedenken en op de site te plaatsen. Verder mag je zelf beslissen wie en wat je leuk vindt, waar je aan mee wilt doen en wanneer je zelf het initiatief wilt nemen. Alles gebeurt natuurlijk in een afgeschermde omgeving, omdat iedereen eerst moet inloggen met een lidnummer. Het is een eenvoudige en handige methode om mensen te leren kennen met wie je een afspraak kunt maken om bijvoorbeeld mee naar het theater of de bioscoop te gaan of met wie je een kookgroep wilt gaan starten. Utrecht Activity biedt je de mogelijkheid om zelf je netwerk vorm te geven en op jouw moment afspraken te maken en activiteiten te organiseren.

Vrijwilligers
Uiteindelijk is het de bedoeling dat een aantal leden mede verantwoordelijk wordt voor dit project. Dat ze als vrijwilligers meedenken en meedoen. Dat ze zich actief gaan inzetten bijvoorbeeld als lid van de stuurgroep of als onderhoudsmedewerker. Of misschien zijn er wel vrijwilligers die het leuk vinden om mensen met weinig verstand van computers op weg te helpen naar Utrecht Activity. We kunnen in ieder geval best wat hulp gebruiken!

Informatie
Je kunt direct via www.utrecht-activity.nl lid worden. We kunnen ons ook voorstellen dat je nog met wat vragen zit. In dat geval kun je contact opnemen met Daphne, projectmedewerker bij Stadsbrug, 06 30123069, activity.utrecht@gmail.com

Foto: Arjen van den Berg

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support