De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Colofon Jekuntmeer.nl

De website www.jekuntmeer.nl is een product van stichting De Omslag en geeft een vrijwel compleet online overzicht van activiteiten in Amsterdam, Utrecht en Regio Zuid-Holland Noord. Het is een actuele site vol informatie over activiteiten, scholing en (vrijwilligers)werk.

De website www.jekuntmeer.nl is een product van stichting De Omslag en geeft een vrijwel compleet online overzicht van activiteiten in Amsterdam en Utrecht. Het is een actuele site vol informatie over activiteiten, scholing, activering en (vrijwilligers)werk.

Het aanbod is goed en snel te vinden. Verwijzende instanties in Zorg & Welzijn kunnen op de website de vraag van de klant nu nog nauwkeuriger afstemmen op het aanbod. De website bepaalt de ‘matches’, waarna men in één oogopslag kan zien of de geselecteerde activiteit geschikt is, door een uitgebreide beschrijving te tonen. Ook is het mogelijk direct vanaf de site contact op te nemen met de aanbieder over de beschikbaarheid van de activiteit.

De site is voor iedereen toegankelijk, maar natuurlijk vooral bedoeld voor mensen die actief mee willen doen in de samenleving. Met één druk op de knop gaat er een wereld open voor iedereen die MEER wil: Jekuntmeer.nl - leren | werken | doen | hulp

Correspondentie adres
Keizersgracht 334
1016 EZ Amsterdam
T. 020 4860149
E. helpdesk@jekuntmeer.nl

Per stad
Vanuit elke stad worden de Jekuntmeer.nl-sites door een eigen beheerder actueel gehouden.

Amsterdam – amsterdam.jekuntmeer.nl
Utrecht – utrecht.jekuntmeer.nl

T. 085 2733637
E. helpdesk@jekuntmeer.nl

Realisatie
Via Veneman

Technische realisatie
Piipol | Excellente Whizzkids

Hosting

Piipol | Excellente Whizzkids

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support