De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Beursvloer Utrecht: donderdag 30 mei 2013

Utrecht, maandag 15 april 2013

Organisaties opgelet! Donderdag 30 mei is de Beursvloer Utrecht: dé kans om mooie samenwerkingsverbanden aan te gaan met lokale bedrijven! De Beursvloer vindt plaats in het Provinciehuis, dagvoorzitter is Eva Brouwer. Meld jouw organisatie vandaag nog aan!

DE BEURSVLOER UTRECHT: WINST VOOR IEDEREEN!

De Beursvloer Utrecht is een evenement waarbij maatschappelijke behoeftes worden verhandeld. Vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin. Samen op zoek naar de juiste match!

De Vrijwilligerscentrale Utrecht biedt met de Beursvloer een kans om maatschappelijk betrokken ondernemen (mbo) zichtbaar en concreet te maken.

De Beursvloer is een dynamisch plein waar deals worden gesloten. Vraag en aanbod worden met elkaar in contact gebracht. Doel is een match tussen een bedrijf en een maatschappelijke organisatie. De een heeft aanbod, de ander een tegenprestatie.

Deelname aan de Beursvloer is vrijwillig en gratis, maar niet vrijblijvend!

What`s in it for me?
De Beursvloer genereert persaandacht, heeft een interessant netwerk, je ontmoet mensen die je anders niet zo snel zou spreken en je kunt laagdrempelig vormgeven aan mbo.

Voor alle informatie en aanmelden: http://www.beursvloer-utrecht.nl

De Beursvloer Utrecht 2013 is op donderdagmiddag 30 mei 2013 in het Provinciehuis Utrecht, Archimedeslaan 6, 3584 BA utrecht.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support