De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Jekuntmeer sponsort Team Stapsport voor Alpe D`huZes

Utrecht, vrijdag 22 maart 2013

Jekuntmeer steunt het team van Stapsports, in hun poging om de Alpe D`Huzes te beklimmen. Maar voordat zij dit kunnen doen, hebben zij ook uw steun nodig om het sponsorbedrag van € 20.000 bij elkaar te krijgen. 
Wij bewonderen hen om hun wilskracht en willen hun helpen om hun droom waar te maken. U toch zeker ook?

STAPsports Team

Het STAPsports fietsteam is een bijzondere fietsgroep. Zes van de groepsleden zijn cliënt bij Altrecht. De andere twee zijn medewerkers, maar fietsen mee als vrijwilliger.

Dit betekent dat 6 deelnemers van het team, zelf dagelijks worstelen met uiteenlopende psychiatrische problemen, zoals depressies, angstaanvallen, psychoses en verslavingen.

Toch willen zij heel graag meefietsen. Zij willen die berg op omdat zij mee willen helpen om van kanker een beheersbare ziekte te maken. Als geen ander weten zij immers wat het is om dagelijks om te moeten gaan met de beperkingen van een ziekte.

Maar zij willen ook die berg op om iets te doen wat onmogelijk lijkt. Om zo boven zichzelf uit te stijgen en te werken aan herstel.

Ondersteunt u hen ook?
Dit kunt u doen door een donatie te doen.
Daarmee helpt steunt u het KWF en helpt u team Stapsport. 
Ga hiervoor naar de donatie-pagina: Doneer aan Team Stapsports
Voor meer informatie:
Website: Team Alpe D`HuZeS

Wat is Alpe d`HuZes?

Alpe d`HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker.
Dit doen ze door te fietsen, door te lopen, door de onmacht van de kankerpatiënt om te zetten in kracht. Iedere fietser heeft op zijn bagagedrager vele mensen zitten waarvoor hij/zij naar boven rijdt. Onder het motto "Opgeven is geen optie" wordt op één dag de legendarische Alpe d`Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. 
Toch lukte het al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten.

Sinds de start in 2006 is jaar op jaar een nieuw recordbedrag aan sponsoring opgehaald. Vanaf de eerste keer van de actie in 2006 wordt 100% van alle sponsorgelden aangewend voor onderzoek.Gezamenlijk doen we dat ieder jaar weer. Afgelopen jaar met ruim 8.000 mensen die met deze enorme omzetting van onmacht naar kracht, maar liefst 32,2 miljoen euro bij elkaar hebben gefietst en gelopen.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support