De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Kom 30 oktober naar De Wasstraat van je toekomst

Utrecht, dinsdag 24 september 2013

Kom 30 oktober naar de wasstraat van je toekomst

Ben jij werkzoekend en zakt de moed je soms in de schoenen? Of ben je nog in loondienst en wil je werken aan je competenties? Of sta je ver af van de arbeidsmarkt? Kom dan op woensdagmiddag 30 oktober naar de Wasstraat van je toekomst. Een middag vol interactieve workshops en inspirerende sprekers, gericht op jouw competenties, jouw toekomst. Door deelname vergroot jij je mogelijkheden op de arbeidsmarkt aanzienlijk.

De Wasstraat van je toekomst is geen banenmarkt, zoals je wellicht kent van het UWV. Wij zijn hier voor iedereen die wil leren werken aan zichzelf. Wij zijn er voor jou. Je krijgt veel tips over hoe jij jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt kan vergroten. Daarnaast leer je meer over jezelf en over welke competenties je beschikt. Wat zit er in jouw rugzak? En hoe kan jij die kennis en ervaring beter, efficiënter en effectiever inzetten? Met als belangrijkste doel om uiteindelijk de baan te vinden die bij jou past.

Hoe werkt het?

De workshops worden verzorgd door professionele, ervaren trainers. Het is voor hen elke keer weer een uitdaging om in 1 uur tijd een toptraining te verzorgen. De kenmerken van de workshops zijn: maatwerk, interactief en laagdrempelig. De workshops worden gegeven in kleine groepen en niet in saaie lokalen maar in verschillende voertuigen. De trainers werken belangeloos aan de Wasstraat van je toekomst mee.

Je krijgt bij binnenkomst je eigen visitekaartjes die je op het ontmoetingsplein kunt gebruiken. 

Op het ontmoetingsplein zijn diverse maatschappelijke organisaties aanwezig. Organisaties waar je ook na dit evenement met vragen terecht kunt. Ze spelen ieder op een eigen manier een rol bij het vinden van werk. Hierbij kun je denken aan: Dress for Successde VrijwilligerscentraleBoom BusinesspointStichting JoUWerkplein voor en door werkvinders, jekuntmeer.nlStichting Drive Netwerk en Politie Midden Nederland. Op het ontmoetingsplein kun je op een laagdrempelige manier onder het genot van een drankje in een ontspannen sfeer met elkaar kennismaken. 

Aan het eind van de dag kun je luisteren naar Wim van den Nobelen, oprichter van Strictly People.

Meer dan 20% van de deelnemers uit de 1e Wasstraat van je toekomst vond binnen 3 maanden een nieuwe baan.

Meer informatie

Voor meer informatie en voor het aanmelden voor dit evenement, zie www.dewasstraatvanjetoekomst.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support