De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Voorlichtingsbijeenkomst Eigen Kracht Utrecht

Utrecht, vrijdag 3 mei 2013

Voor vrouwen zonder werk en uitkering die graag (weer) willen werken!

Op 15 mei vindt er een voorlichtingsbijeenkomst van het project Eigen Kracht Utrecht plaats. Het is bedoeld voor Utrechtse vrouwen, die geen werk noch uitkering hebben, een opleiding op maximaal mbo niveau en de wil hebben om (weer) aan de slag te gaan

Kent u vrouwen die hierin geïnteresseerd zouden zijn, maar bijvoorbeeld niet weten waar hun capaciteiten en interesses liggen en/of waar zij moeten beginnen? Laat hen dan de eerste stap zetten door naar de voorlichtingsbijeenkomst te komen.

De voorlichtingsbijeenkomst wordt gehouden op: 15 mei 2013 van 10.00-11.30 uur bij de Vrijwilligerscentrale Utrecht, Janskerkhof 1, Utrecht.

Aanmelden kan via e-mail: info@eigenkrachtutrecht.nl

Eigen Kracht Utrecht is een project voor laagopgeleide vrouwen (max. mbo-niveau) die nietwerken en geen uitkering ontvangen, maar wel graag aan de slag willen. Samen met vrijwillige,vrouwelijke coaches die speciaal voor het project getraind worden, gaan de deelneemsters in kleine groepjes aan de slag. In een vertrouwde omgeving ontdekken ze waar hun kracht ligt en zetten ze vervolgens stappen richting betaald werk, scholing en/of vrijwilligerswerk.

Eigen Kracht Utrecht is interessant voor vrouwen die graag (weer) aan de slag willen op de arbeidsmarkt maar niet weten waar hun capaciteiten en interesses liggen en waar ze moeten beginnen. Het project wordt uitgevoerd door de Vrijwilligerscentrale Utrecht en ISKB in opdracht van de Gemeente Utrecht en met middelen die beschikbaar zijn gesteld door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Het project heeft een looptijd van twee jaar en loopt tot 31 december 2014.

Meer informatie http://www.eigenkrachtutrecht.nl/
Aanmelden kan via e-mail: info@eigenkrachtutrecht.nl of door telefonisch contact op te nemen met de Vrijwilligerscentrale Utrecht, Jes Kleijnen tel. 030-2312289

Deelname aan het project is kosteloos.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support