De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

cursus assertiviteit, omdat het ook anders kan!

Utrecht, donderdag 16 januari 2014

Opkomen voor jezelf, dat kun je leren!

Veel mensen hebben moeite om voor zichzelf op te komen. Op 3 februari 2014 start U Centraal in Hoograven met de assertiviteitstraining Opkomen voor jezelf. In de training leer je meer zelfvertrouwen te krijgen, te zeggen wat je bedoelt en wat je voelt met respect voor jezelf en anderen.
Nee zeggen als je ja bedoelt, angst om anderen te kwetsen, moeilijk kunnen omgaan met kritiek; dat kunnen signalen zijn dat je onvoldoende assertief bent.

“Mensen vragen zich af: Waarom loop ik altijd voor iedereen en staat er niemand klaar als ik hulp nodig heb? Waarom ben ik altijd degene die moet overwerken? Als je voldoende assertief bent, kun je in je leven of de maatschappij doen wat je wilt doen. Het helpt je om te bereiken wat je wilt bereiken.”   In de assertiviteitstraining leren deelnemers wat het effect is van een andere houding, ander gedrag. Agaath van Loon: “De training is geen therapie. Je bent gewoon wie je bent, je presenteert alleen een andere kant van jezelf. Je positieve kant krijgt extra aandacht. En alles wat je aandacht geeft, groeit.”

Waar en wanneer

De assertiviteitstraining bestaat uit negen bijeenkomsten de start is op 3 februari 2014.
Dag: maandagavond
Tijd: 19.30 uur tot 22.00 uur
Plaats: het Hart van Hoograven, ’t Goylaan 77
Kosten: € 20,-, met U-Pas € 10,-
Voorwaarden: Deelnemers moeten in de gemeente Utrecht wonen
Aanmelden: bij Agaath van Loon, sociaal werker bij U Centraal
Tel: Bel 06-53 49 96 31 (ma-di-do)
Email: a.vanloon@u-centraal.nl.

Meer informatie
www.u-centraal.nl 

Over U Centraal
U Centraal biedt sociaal werk in de wijken en buurten van de gemeente Utrecht. Bij U Centraal hebben cliënten één contactpersoon. Professionals, vrijwilligers, mantelzorgers en de cliënt werken nauw samen. U Centraal gaat ervan uit dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar leven. De cliënt doet en denkt dan ook mee over de verbetering van zijn of haar situatie.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support