Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Nieuw: DOK030

Utrecht, dinsdag 28 oktober 2014

Begin oktober is DOK030 geopent in Overvecht. DOK030 staat voor Dromen, Ondernemen en Krachten bundelen. Het is een sociale onderneming voor ondernemers, bewoners, jongeren en andere belanghebbenden om cursussen te volgen, te netwerken, bijeenkomsten te organiseren of gewoon gebruik te maken van een flexwerkplek.

Voor ondernemers én buurtbewoners
Het bruist van creativiteit, kracht en ondernemerszin in Overvecht. Tot voor kort was er geen plek waar ondernemers of wijkbewoners terecht konden om dit tot uiting te brengen. DOK030 biedt een platform, netwerk, faciliteiten en begeleiding voor ondernemende mensen. Je komt bij DOK030 voor de realisatie van je fantastische bedrijfsidee, maar ook als je hulp nodig hebt in de zoektocht naar een baan.

Online en op locatie
DOK030 biedt online hulp via de DOK-community en je kunt van maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.30 uur terecht aan de Pretoriadreef 88 voor vergaderruimten, inloopspreekuren, flexwerkplekken, bijeenkomsten, workshops, advies op afspraak, kennis van gemeenteregelingen en stage-en werkervaringsplaatsen bij bedrijven in de omgeving.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support