De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

kom naar de dag van de mantelzorg

Utrecht, maandag 17 oktober 2016

Utrecht telt naar schatting zo`n 25.000 mantelzorgers; mensen die langer dan drie maanden of meer dan acht uur per week voor een zieke naaste zorgen. Op 10 november, de Dag van de Mantelzorg, zetten we mantelzorgers graag in het zonnetje. Steunpunt Mantelzorg Utrecht doet dat met een evenement voor mantelzorgers in Castellum Hoge Woerd in Leidsche Rijn.

Ben jij mantelzorger? Dan ben je van harte welkom op dit evenement. Om even je zorgen te vergeten. Op het programma staan onder meer creatieve en praktische workshops en een high tea. Ook kun je op bezoek bij de naastgelegen bierbrouwerij en bij het Islamitisch Cultureel Centrum.

Het evenement start om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur en is gratis voor mantelzorgers die in Utrecht wonen. Wel moet je je vantevoren even aanmelden (voor 1 november). Dat kan via: www.u-centraal.nl/dvdm16. Bellen met Steunpunt Mantelzorg Utrecht kan ook: 030 236 17 40.

De Hoge Woerd is goed bereikbaar met de auto (adres voor navigatie: Groenedijk 1, De Meern) en het openbaar vervoer (buslijn 28 richting Vleuten). 

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support