De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Schoonmaken op het mooie Fort bij Vechten

Utrecht, maandag 18 juni 2018

Fort bij Vechten is een prachtig complex waar allerlei activiteiten plaatsvinden. Dat betekent dat er ook veel vuil en rommel wordt gemaakt. Help jij het mee schoonhouden? Zo blijft het Fort een fijne plek voor bezoekers.

Op het Fort help je op werkdagen van 8.30 en 16.30 uur mee met diverse schoonmaakactiviteiten. Bijvoorbeeld met opruimen en schoonmaken van kantoor- en feestruimten, papierprikken en opruimen van zwerfafval, schoonmaken van de sanitaire voorzieningen en met het opruimen na afloop van evenementen en festiviteiten.

Fort bij Vechten ligt vlakbij Utrecht en is het op één na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het Waterliniemuseum is hier ook gevestigd. Er is veel te zien en te doen op het rustig gelegen complex. Een mooie en unieke plek dus om te kunnen werken!

De werkzaamheden voer je uit via Nieuwland werk taal zorg. Deze organisatie helpt mensen om mee te doen in de samenleving. Fort bij Vechten geeft mensen met een re-integratietraject of zorgindicatie de kans om samen met professionals en vrijwilligers bezoekers een leuke en interessante dag te bezorgen. Hierbij kun je ook aan je eigen doelen en ontwikkelingsvragen werken. De sfeer is informeel en gericht op “meedoen”.

Doe mee
Help mee om dit mooie Rijksmonument in ere te houden en kom ook schoonmaken op het Fort bij Vechten.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support