De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

creatief bezig zijn met papier-maché

Utrecht, maandag 25 maart 2019

Bij Atelier Maché van Abrona kun je lekker creatief bezig zijn en ondertussen prachtige kleurrijke fantasiefiguren en -dieren maken van papier-maché. Samen met jou wordt bekeken waar je goed in bent en wat je kunt maken.

In dit creatieve atelier kun je van maandag tot en met vrijdag je creativiteit op de vrije loop laten. Deze activiteit is bedoeld voor mensen met een lichamelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel, psychische beperking en/of een verstandelijke beperking. Onder begeleiding leer je prachtige kleurrijke fantasiefiguren en -dieren maken van papier-maché; vanaf het voorbereiden van het gaas, het bewerken met alle lagen papier en pulp, tot aan het schilderen.

Kijken naar wat je kunt
Je hoeft geen ervaring te hebben met papier-maché. Wel is het belangrijk dat je met je handen kunt werken. Naast het papier mache worden er ook 3D-schilderijen gemaakt en schalen versierd en beschilderd. Een gezellige en creatieve activiteit. En extra leuk is dat wat je gemaakt hebt, wordt verkocht bij MOOI...van Abrona in de Cultuurcampus en Bij Johannes in Zeist. Eer van je werk dus!

Meer informatie
Wil jij of je cliënt meedoen aan deze activiteit? Lees dan voor meer informatie en aanmelden de activiteit `Mooie dingen maken op Atelier Mache`.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support