De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

cursus controle over tinnitus

Utrecht, maandag 20 mei 2019

Tinnitus is een vervelende aandoening, waarbij je last hebt van oorsuizen of regelmatig een ruis, piep of fluitend geluid hoort. De cursus ‘Controle over tinnitus’ van GGMD helpt je om te gaan met tinnitus.

Na aanmelding voor de cursus ‘Controle over tinnitus’ heb je eerst een individueel aanmeldgesprek met een hulpverlener van GGMD. Ga voor het aanmeldgesprek naar een KNO-arts. Neem je audiogram mee naar het aanmeldgesprek.

De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten van twee uur. Het tijdstip waarop de cursus wordt gegeven verschilt per keer. Je partner is ook van harte welkom bij deze cursus. 

Leven met tinnitus
Tinnitus heeft veel invloed op je leven. De cursus ‘Controle over tinnitus’ is voor iedereen met tinnitusklachten. De cursus is ontwikkeld door klinisch neuropsycholoog Olav Wagenaar, auteur van het boek ‘Eerste hulp bij oorsuizen’. In de cursus krijg je informatie over oorsuizen en hyperacusis, over wat de oorzaken en gevolgen kunnen zijn en hoe je de gevolgen beheersbaar kunt maken. Zo wordt de invloed van tinnitus kleiner. 

Heb je last van tinnitus? Dan is deze cursus zeker iets voor jou. Ga voor meer informatie en aanmelden naar de informatiepagina

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support