De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Meld een organisatie aan voor de Toegankelijkheidsprijs

Utrecht, donderdag 14 maart 2019

De Toegankelijkheidsprijs is voor de organisatie die het best toegankelijk is. Bij deze organisatie kan iedereen meedoen. Ken of ben jij zo’n organisatie? Meld je dan aan voor de Toegankelijkheidsprijs 2019!

Wat is de Toegankelijkheidsprijs?
Utrecht wil een stad zijn waar iedereen welkom is en die toegankelijk is voor iedereen. Daarom wordt dit jaar voor de vijfde keer de Toegankelijkheidsprijs toegekend uit aan de instelling of activiteit die hier het beste in slaagt. De winnaar van de Toegankelijkheidsprijs krijgt € 3.000. De tweede prijs is € 2.000 en de derde prijs is € 1.000. 

De aanmelding voor de Toegankelijkheidsprijs 2019 is open. Je kunt je eigen organisatie of instelling aanmelden, maar ook een andere organisatie waarvan je denkt dat ze goed bezig zijn met toegankelijkheid. Aanmelden kan tot en met 29 maart via de website van de gemeente Utrecht.

Toegankelijke activiteiten op Jekuntmeer
Op Jekuntmeer vind je activiteiten van veel organisaties. Dit zijn organisaties die toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk mensen. Zo kun je ook meedoen met veel activiteiten als je een beperking hebt. Organisaties als WIJ 3.0 en De Wilg bieden bijvoorbeeld veel toegankelijke activiteiten aan. Zo is iedereen welkom en kan iedereen meedoen! 

Ga voor het aanmelden van een organisatie en meer info over de Toegankelijkheidsprijs naar deze website.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support