De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Word taalcoach vrijwilliger

Utrecht, maandag 14 oktober 2019

Taal Doet Meer zoekt gemotiveerde taalcoaches voor groepjes cursisten die Nederlands niet als moedertaal hebben. Ervaring met lesgeven is niet nodig. Liefhebbers van taal en andere culturen die het leuk vinden om mensen te helpen met Nederlands leren, lees snel verder!

Als taalcoach geef je twee uur per week les Zuilen, Hoograven, Overvecht en de Meern. De lessen vinden plaats op verschillende doordeweekse dagen en tijden. Voor deze functie is het belangrijk dat je dat je gemotiveerd bent en je voor minimaal een half jaar inzet als taalcoach. 

Verbeter de taalvaardigheid van mensen uit andere culturen
Ben jij geïnteresseerd in andere culturen? Houd je van taal en heb je affiniteit met het onderwijs? En lijkt het je leuk om een (kleine) groep cursisten die Nederlands niet als moedertaal hebben, Nederlands te leren? Dan is taalcoach worden iets voor jou! Als taalcoach help je de taalvaardigheid van de cursisten te vergroten. Hierdoor lever je een belangrijk bijdrage aan de integratie van mensen uit andere culturen. Zo kunnen zij zich beter zelfstandig redden en ontwikkelen in Nederland. 

Ben je beschikbaar voor twee uur per week om les te geven? Meld je dan aan als taalcoach bij Taal Doet Meer

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support