De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

werk mee aan een theaterproductie

Utrecht, donderdag 5 augustus 2021

Hou je van theater en wil je samen met anderen werken aan een theaterproductie? Dan is dit project iets voor jou. Onder leiding van een drama-docent ga je aan de slag met diverse theatervormen, zoals rollenspel, improvisatie en tekst. Gezamenlijk werk je naar een eindvoorstelling. 

Gezamenlijk werk je naar een eindvoorstelling. Je bent met het project drie dagen in de groep bezig en een dagdeel krijg je persoonlijke begeleiding van een coach die je helpt bij allerlei vragen en problemen die je hebt gedurende dit traject.

Je zult merken dat je zelfvertrouwen, assertiviteit en zelfexpressie worden vergroot. Ook voor mensen die liever niet op het podium staan is er genoeg te doen. Je kunt helpen met muziek te maken c.q. te selecteren, decors te ontwerpen, Pr maken voor de voorstelling en het project, geluid en licht techniek te regelen en het ontwerpen van kostuums. Om maar wat zaken te noemen die ook nodig zijn. 

over Stichting Baantraject

Stichting Baantraject Care en Preventie biedt begeleiding, dagactiviteiten, arbeidsmatige activering en leer- en werktrajecten voor de jeugd en volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Centraal in hun benadering staat het bevorderen van de persoonlijke groei door het aanleren van vaardigheden, het voeren van regie over het eigen leven en het stimuleren van deelname aan de samenleving. Altijd met een plan van aanpak op maat. 

Kijk gerust eens bij dit project om te zien of het jou aanspreekt en om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken om deel te nemen.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support