De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

De Sociale kaart van Utrecht

Met ruim 400 actuele projecten en activiteiten is deze website voor de kwetsbare inwoners van Utrecht en omstreken dé sociale kaart op het gebied van activiteiten, scholing, dagbesteding, werk en dienstverlening.

Voor wie
Utrecht.jekuntmeer.nl is bedoeld voor alle inwoners van Utrecht en omgeving voor wie, door welke belemmering of beperking dan ook, het reguliere aanbod van werk, opleidingen of activiteiten een te grote stap is. 

Het biedt een helder overzicht van alle activiteiten en projecten die in Utrecht voor hen georganiseerd worden, variërend van activiteiten op het gebied van bijvoorbeeld dagbesteding, sport en ontspanning tot opleidingen en werkzaamheden gericht op de overstap naar regulier werk. 

Direct aan de slag

Wilt u een indruk van het aanbod op utrecht.jekuntmeer.nl, maak dan gebruik van de zoekmogelijkheden onder het menu item Zoeken.

Socialekaartutrecht.nl
Vanaf 1 januari 2013 is de website www.socialekaartutrecht.nl , die beheerd werd door Altrecht, opgeheven en is de informatie die op deze website stond zoveel mogelijk opgenomen in Jekuntmeer.nl. Informatie over andere leefdomeinen is te vinden op www.ggzwegwijzer.nl

Jekuntmeer.nl is een website in opdracht van de Gemeente Utrecht. Het is het doel van de Gemeente om 1 centrale website te bieden met een compleet overzicht van het participatie-aanbod van de stad.

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support