De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Buurtteam Binnenstad

Het Buurtteam Binnenstad  is er voor iedereen die woont in de buurten Wijk C, Breedstraat, Plompetorengracht en omgeving, Nobelstraat, Neude, Mariaplaats en omgeving, Lange Elisabethstraat, Domplein, Janskerkhof, Hoog Catharijne, Jaarbeurs, Springweg en omgeving, Geertebuurt, Lange Nieuwstraat en omgeving, Bleekstraat en omgeving en Hoogh Boulandt.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?
Wij zijn er voor volwassenen, gezinnen, jongeren en ouderen met verschillende vragen. Bijvoorbeeld als u schulden heeft of problemen in het gezin of op school. Of als u vragen heeft over opvoeding, wonen, echtscheiding, overlast, werk of eenzaamheid.

Wat doen wij?
Eén van ons gaat met u in gesprek over uw vragen. Samen kijken we wat u zelf kunt doen, waar mensen uit uw omgeving bij kunnen helpen en waarbij u professionele hulp nodig heeft. U houdt daarbij de touwtjes in handen. Het buurtteam ondersteunt waar nodig. Wij helpen u zoveel mogelijk zélf uw leven op de rit te krijgen. Soms is naast de hulp van het buurtteam nog andere zorg nodig. Wij helpen u bij de contacten met de juiste organisaties.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Buurtteam Binnenstad

Lange Nieuwstraat 83
3512 PE  Utrecht
0307400510
www.buurtteamsutrecht.nl/binnenstad
binnenstad@buurtteamsutrecht.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support