De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Buurtteam Lunetten

Het Buurtteam Lunetten is er voor iedereen die woont in deze buurt.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?
Wij zijn er voor volwassenen, gezinnen, jongeren en ouderen met verschillende vragen. Bijvoorbeeld als u schulden heeft of problemen in het gezin of op school. Of als u vragen heeft over opvoeding, wonen, echtscheiding, overlast, werk of eenzaamheid.

Wat doen wij?
Eén van ons gaat met u in gesprek over uw vragen. Samen kijken we wat u zelf kunt doen, waar mensen uit uw omgeving bij kunnen helpen en waarbij u professionele hulp nodig heeft. U houdt daarbij de touwtjes in handen. Het buurtteam ondersteunt waar nodig. Wij helpen u zoveel mogelijk zélf uw leven op de rit te krijgen. Soms is naast de hulp van het buurtteam nog andere zorg nodig. Wij helpen u bij de contacten met de juiste organisaties.

Spreekuur Informatie en Advies
Op afspraak kunt u langskomen met vragen over inkomen, financiën, schulden, administratie en juridische kwesties. Via het algemene telefoonnummer kunt u een afspraak maken. 

Digitaal spreekuur
Voor vragen die u online moet regelen en waar u zelf niet uit komt, kunt u langskomen op het digitaal spreekuur. Via het algemene telefoonnummer kunt u een afspraak maken. 

Sorteergroep
Om weer overzicht te krijgen over uw administratie, kunt u via het algemeen nummer een afspraak maken bij de sorteergroep. Post en administratie wordt dan samen met u en een vrijwilliger hier op kantoor uitgezocht.

Diverse groepen
Kijk voor meer informatie over de diverse groepsactivteiten bij het recente aanbod op de website.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Buurtteam Lunetten

Hondsrug 17 (muskieto)
3524 BP  Utrecht
0307400511
www.buurtteamsutrecht.nl/lunetten
lunetten@buurtteamsutrecht.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support