De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Buurtwerkkamer De Verbinding

De BuurtWerkKamer is veel meer dan een ruimte in de buurt waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. In een BuurtWerkKamer – Buurt en Werk in één Kamer – draait alles om het activeren van kwetsbare bewoners uit de buurt, inclusief degenen die er net zijn komen wonen. Dit gebeurt onderling, samen met krachtige bewoners en een minimale professionele ondersteuning. ‘Iedereen kan iets wat een ander niet kan’ vormt de kern van onze aanpak.
Bewoners helpen elkaar met iets waar ze goed in zijn. Het maakt trots iets te kunnen waarmee een andere bewoner of de buurt echt geholpen is. Door de activiteiten in een BuurtWerkKamer voelen bewoners zich thuis in hun buurt en doen ze mee in de samenleving.

Tegelijk is de BuurtWerkKamer effectiever en goedkoper dan welke andere aanpak dan ook. Daarnaast besparen diverse instanties aanzienlijk op hun uitvoeringskosten. Net als ieder mens is ook elke BuurtWerkKamer uniek. Bij iedere buurt past een eigen BuurtWerkKamer. En net als bij mensen zijn tegelijkertijd alle BuurtWerKamers in essentie vergelijkbaar. Die essentie noemen we ‘ons DNA’.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Buurtwerkkamer De Verbinding Zuilen

Elsenburglaan 8-10
3555 XJ  Utrecht
0302218808
buurtwerkkamer.nl
sunita@buurtwerkkamer.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support