De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Joost Zorgt

Joost Zorgt is een (thuis)zorgorganisatie die vanuit het perspectief van de zorgvrager is ontstaan. Joost Nauta, is zorgvrager maar is gelijktijdig de oprichter en het gezicht van Joost Zorgt. Hij was de eerste klant van Joost Zorgt. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een organisatie die aan alle kwaliteitseisen van de overheid voldoet, maar wij doen meer. Denk bijvoorbeeld aan zorgvakanties. Via Joost Schoolt werken wij doorlopend aan goede zorg voor zorgvragers, zorgverleners, mantelzorgers en vrijwilligers.

Joost Zorgt is toegelaten als zorginstelling tot de AWBZ door het College van Zorgverzekeraars en gecertificeerd door stichting HKZ. Joost Zorgt is gecontracteerd door zorgverzekeraar Achmea, Agis, en Menzis. Het dienstenpakket van Joost Zorgt bestaat uit de volgende zorgdiensten. Met deze diensten kunnen wij een zorgarrangement voor u samenstellen dat past bij uw persoonlijke zorgvraag.

Inmiddels zijn we een professionele organisatie geworden, maar we vergeten nooit dat wij vanuit een bijzonder ideaal zijn ontstaan. Dit ideaal bewaren wij door te werken vanuit onze kernwaarden waar zorgverleners, kantoorpersoneel en directie zich met overtuiging aan houden. Dit kunt u van ons verwachten.
Welkom bij Joost Zorgt, uw zorgcoach in de buurt!

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Actief Zorg hoofdkantoor

Biesbosweg 4
5145 PZ  Waalwijk
0887508200
www.actiefzorg.nl
info@actiefzorg.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support