De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Meetellen in Utrecht

Meetellen is een onderzoeksbureau voor èn door mensen die wat extra ondersteuning nodig hebben, bijvoorbeeld omdat ze langdurig werkloos zijn, psychische of lichamelijke problemen hebben, in de schulden zitten of eenzaam zijn.Wij laten de stem van deze bewoners aan de gemeente en organisaties horen. Voor wie het echt wil weten dus.

Panelmedewerkers
Het onderzoek van Meetellen wordt uitgevoerd door ervaringsdeskundige panelmedewerkers. Zij worden getraind om verschillende taken in het onderzoek uit te voeren, zoals het werven van panelleden en het afnemen van interviews. Door deze aanpak onderzoekt Meetellen niet alleen, het is tegelijkertijd ook een herstelactiviteit op zich. De panelmedewerkers krijgen de kans zich te ontwikkelen en verantwoordelijkheden op zich te nemen.

Herstelactiviteit
Door deze aanpak is Meetellen niet alleen een onderzoeksbureau, maar ook een herstelactiviteit op zich. De panelmedewerkers krijgen de kans zich te ontwikkelen en verantwoordelijkheden op zich te nemen. Wie weet kunnen ze zelfs een eerste stap zetten richting betaald werk.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


De Stadsbrug

Koningin Wilhelminalaan 6f
3527 LD  Utrecht
06-55493401
utrecht.meetellen.nl/home
utrecht@meetellen.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support