De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

MINDFIT

Aanbod Mindfit (BasisGGZ)

Op zoek naar hulp bij psychische klachten, vragen of problemen?

Mindfit biedt geestelijke gezondheidszorg, dichtbij en eigentijds. Op basis van positieve psychologie werken we samen met u aan het versterken van de veerkracht die u nodig heeft om tegenslagen en uitdagingen in uw leven het hoofd te bieden. Een behandeling bij Mindfit kan bestaan uit individuele gesprekken met een hulpverlener, bijvoorbeeld met een psycholoog, een online behandeling, een groepsbehandeling of een combinatie van deze drie.

Online behandeling: online werken aan psychische problemen
Uw hulpverlener stelt met u een online behandeling op maat samen. In een online behandeling kunt u in uw eigen tijd en in uw eigen tempo gestructureerd aan uw probleem werken. U maakt opdrachten in een beveiligde, online omgeving.

Individuele gesprekken met een hulpverlener
Een individuele behandeling bestaat uit een aantal gesprekken met een hulpverlener. Deze gesprekken worden vaak gecombineerd met een online behandeling. Een gesprek duurt circa 45 minuten. Positieve psychologie en oplossingsgericht werken vormen het uitgangspunt van onze behandelingen. We ondersteunen en stimuleren u om zelf de regie over uw geestelijke gezondheid te nemen.

Groepsbehandeling
Een groepsbehandeling bestaat uit circa acht bijeenkomsten van gemiddeld twee uur in een groep van acht personen. Afhankelijk van het aantal deelnemers, wordt de groep begeleid door een of twee hulpverleners van Mindfit.
Ons groepsaanbod is wisselend. Naast gesprekken en online behandelen, geloven wij in de kracht van het werken in een groep, waar u mensen ontmoet die met dezelfde problemen te maken hebben.
Ons groepsaanbod bestaat standaard uit: 
-De kracht van anders denken 
-Voluit leven 
-Ontspannen door inspannen 
-Mindfulness 
-Met lef!

Diagnostiek voor Autisme en ADHD
We verrichten diagnostisch onderzoek gericht op autisme en ADHD en ook hiervoor is geen wachttijd.

We werken zonder wachttijd, zijn laagdrempelig te benaderen en hebben avondopenstelling. We hebben contracten met alle verzekeraars en tevens is er een psychiater ter consultatie bereikbaar via ons.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


MINDFIT

Burgemeester Verderlaan 17
8544 AD  Utrecht
088-6463319
www.mindfit.nl
utrecht@mindfit.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support