De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Nieuwland Utrecht - Werk en zorg Fort bij Vechten

Nieuwland levert diensten om mensen mee te laten doen aan de samenleving. Of het nu gaat om het behouden of verhogen van zelfredzaamheid, zinvolle dagactiviteiten, het leren van de Nederlandse taal of het vinden of behouden van werk. Inwoners van Utrecht en omgeving kunnen bij ons terecht voor Individuele Begeleiding en/of Arbeidsmatige Activering.

Meedoen? Wij maken er werk van!

Nieuwland heeft als locatie het Fort bij Vechten. Bij Werk en Zorg Fort bij Vechten vinden allerlei activiteiten plaats op basis van arbeidsmatige dagactiviteiten en/of re-integratie. Er kunnen activiteiten verrichten worden in het landschappelijke groen/grootschalig groen, balie en receptie werk, schoonmaak werk en werkzaamheden in het Waterlinie Museum achter de balie en in het museum cafe.

Naast de locatie Fort bij Vechten heeft de Werk en zorg ook een locatie op de Moestuin Maarschalkerweerd. Hier hebben wij een timmerwerkplaats waar activiteiten zijn met hout. Hier kan gedacht worden aan het maken tuin meubilair, statafels, lounchebanken, deckchairs en ander voorkomend timmerwerk.

Wanneer er nog geen duidelijke voorkeur is voor een bepaalde activiteit kan er een werkcarrousel afgesproken worden. Binnen dit traject kan er georienteerd worden op alle activiteiten die wij bieden.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Timmerwerkplaats Maarschalkerweerd

Mytylweg Tegen Over Nr 79
3585 LK  Utrecht
030-6565285
www.nieuwlandwtz.nl
vherrera@nieuwland.nl

Werk en Zorg Fort bij Vechten

Achterdijk 12
3981 HB  Bunnik
030-6565285
www.werkenzorgfortbijvechten.nl
vherrera@nieuwland.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support