De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Odensehuis Andante

Odensehuis Andante is een ontmoetingsplek voor mensen met (een vermoeden van) beginnende geheugenproblemen die nog thuis wonen. We willen heel graag ook mensen die op jonge leeftijd met beginnende dementie te maken krijgen een plek bieden die ze elders vaak niet vinden. Ook naasten zijn welkom, of dit nu familieleden, buren of vrienden zijn.

Bij het Odensehuis waarderen en respecteren we u om wat u kunt en waar u goed in bent. Het gaat bij ons om wie u bent en niet om wat u heeft. Onze bezoekers voelen zich door onze activiteiten nuttig, gezien en begrepen. Niets moet en veel mag. U bepaalt zelf waaraan u wilt meedoen. Zo kunt u meehelpen met het dagelijks reilen en zeilen, meegaan met uitstapjes, uzelf creatief of muzikaal (verder) ontwikkelen, lezingen volgen of gewoon genieten van de ontmoetingen aan tafel. U heeft zelf de regie. Misschien ontstaat er een gesprek over hoe uw leven met dementie eruit ziet, maar ziektebeelden en symptomen staan lang niet altijd centraal. Het Odensehuis draait om ontmoeting met de mens als geheel.

De sfeer in het Odensehuis is informeel. Wij bieden een veilig plek waar iedereen zich thuis mag voelen en zijn zoals hij is. Respect, erkenning, veiligheid, structuur en rust zijn kernwaarden. En er is genoeg ruimte voor plezier!

Neem voor meer informatie en achtergrond een kijkje op onze website of facebookpagina

Er is geen diagnose of indicatie nodig om het Odensehuis te bezoeken en naasten zijn net zo welkom als mensen met geheugenproblemen.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Odensehuis Andante

Oudwijkerdwarsstraat 148
3581 LJ  Utrecht
0619197810
www.odensehuisandante.nl
info@inloophuisandante.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support