De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Plushome B.V.

Plushome staat voor het begeleiden van mensen naar een zelfstandig en vervuld leven. Het team is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met psychische problematiek en/of een (licht) verstandelijke beperking.

Om in aanmerking te komen voor begeleiding is een geldige indicatie nodig. Deze indicatie geeft recht op begeleiding vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) of vanuit de Wlz (Wet langdurige zorg). Ook mensen met een hoge begeleidingsvraag, die niet in een instelling terecht kunnen of willen, worden door Plushome begeleid.
Verder wordt gezinsondersteuning aan ouders gegeven die hulp nodig hebben bij het opvoeden van hun kind. Het kan hierbij gaan om kinderen met een psychiatrische diagnose, maar ook als ouders een psychiatrische diagnose hebben of (licht) verstandelijk beperkt zijn en daardoor behoefte hebben aan ondersteuning en woonbegeleiding. Plushome biedt ook begeleiding aan jeugd (0 t/m 23 jaar).

Naast begeleiding in het dagelijks leven, biedt Plushome ook behandeling. Deze behandeling richt zich op verschillende klachten en probleemgebieden.

Ook ondersteunt de organisatie mensen bij het activeren naar werk. Ze hebben een programma ontworpen wat aansluit op het participatieniveau van de cliënten.

De begeleiding richt zich op het kunnen uitvoeren van de dagelijkse levensverrichtingen, het structureren van het persoonlijk leven en het voeren van de eigen regie:

- psychosociale ondersteuning
- aanbrengen van goede dagstructuur
- vinden van werk/dagbesteding/school
- structuur aanbrengen in de huishoudelijke taken
- hulp bij het vinden van geschikte woonruimte
- op orde brengen van financiën
- contact leggen met instanties
- schuldhulpverleningLees meer op www.plushome.nl

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Plushome B.V.

Europalaan 2
3526 KS  Utrecht
0307210872
www.plushome.nl
info@utrecht.plushome.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support