De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Plushome B.V.

Plushome B.V. is een zorgaanbieder gespecialiseerd in het bieden van (intensieve) ambulante begeleiding aan jongeren en volwassenen met een psychiatrische problematiek en/of (licht) verstandelijke beperking.

Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit clienten die om verschillende redenen niet in een instelling kunnen of willen wonen.

Ook clienten die vanuit een instelling of vanuit de thuissituatie een volgende stap naar meer zelfstandig wonen willen maken, kunnen bij Plushome terecht.

De begeleiding is gericht op het kunnen leiden van een zo zelfstandig mogelijk en vervuld leven midden in de maatschappij, waarbij de client zijn eigen kracht leert (her)kennen en in te zetten. Het kunnen uitvoeren van de dagelijkse levensverrichtingen, het structureren van het persoonlijk leven en het voeren van de eigen regie zijn belangrijke peilers.

Plushome biedt begeleiding, zo nodig in combinatie met huisvesting. Het team bestaat uit jonge en oudere HBO-geschoolde professionals. Plushome is ISO 9001 gecertificeerd. Financiering kan in Zorg in Natura (ZIN) en Persoon Gebonden Budget (PGB).

Plushome B.V. biedt begeleiding aan in de regio Arnhem, Nijmegen, Amsterdam en Utrecht.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Plushome B.V.

Rietgrachtstraat 121
6828 KC  Arnhem
0267676292
www.plushome.nl
info@plushome.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support