De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Steunpunt Zelfregie & Herstel

Steunpunt Zelfregie & Herstel, het vertrouwde adres

Wij zijn een zelfregie en herstelorganisatie. Dat betekent dat jij bij ons, in je eigen tempo en op de door jouw gekozen manier, kunt herstellen. Herstellen van psychisch lijden, maar ook van stress, eenzaamheid of gevoelens van zinloosheid. Voor de één werkt het om samen een wandeling in de natuur te maken. Een ander heeft meer behoefte aan gesprekken met mensen zoals jijzelf. Wil je graag een cursus volgen of onder begeleiding het herstelverhaal gaan (her)schrijven? Wij helpen jou hierbij!  

Herstel gaat voor ons niet alleen over psychisch klachten of psychische stoornissen. Je weer verbonden voelen met de mensen om je heen is minstens zo belangrijk. Voorop staat dat je er mag zijn en dat wij jou graag helpen een nieuw toekomstbeeld te ontwikkelen.  

Onze organisatie Steunpunt Zelfregie & Herstel
biedt ondersteuning aan mensen met psycho-sociale kwetsbaarheid. Daarnaast helpen we mensen die zelfstandig hun weg binnen de GGZ niet kunnen vinden. Dit doen wij op diverse manieren, waarbij de mens centraal staat. Wij werken cultuursensitief, spreken diverse talen en kennen de leefwereld vanonze doelgroep.

Iedereen kan bij ons terecht voor ondersteuning en herstelgerichte activiteiten. Wij kennen de procedures en weten hoe de lijnen lopen in de zorg en bij gemeenten. Wij zijn een zelfregiecentrum, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Zelfregie en Herstel.

Onze ondersteuning is geheel gratis. We sluiten als Steunpunt aan bij jouw wensen, mogelijkheden en ontwikkeling.

Steunpunt Zelfregie & Herstel is een organisatie met een brede diversiteit aan mensen en expertise. We zijn als organisatie ook trots op het feit dat wij qua achtergrond een goede afspiegeling zijn van de samenleving.Bij ons werken jong en oud en diverse culturele achtergronden met elkaar samen. Hoe leuk!

Onze medewerkers spreken diverse talen, en zijn bekend met de leefwereld van verschillende culturen. Iedereen is welkom!

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Bilthoven

Talinglaan 10
3721 EA  Bilthoven
030-2369320
www.ggzutrecht.nl
steunpunt@ggzutrecht.nl

Utrecht

Kaatstraat 18
3513 BK  Utrecht
030-2369320
www.ggzutrecht.nl
steunpunt@ggzutrecht.nl

Zeist

Laan van Vollenhove Portiek 8
3706 EN  Zeist
030-2369320
www.zelfregie-herstel.nl
steunpunt@zelfregie-herstel.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support