De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Stichting Baantraject Care en Preventie

Stichting Baantraject Care biedt kleinschalige dagactiviteiten en begeleiding aan jongeren en volwassenen. Zij zijn, om wat voor reden dan ook, (nog) niet toe aan regulier werk. Bijvoorbeeld omdat zij tijdens of na hun behandeling structuur willen en begeleiding nodig hebben.

Ook mensen die door omstandigheden nog niet toe zijn aan een betaalde baan kunnen bij ons terecht. Onze doelgroep bestaat uit mensen met een (arbeids)beperking. Dit kunnen Wajongeren zijn, mensen met een WMO indicatie of een PGB, of mensen die begeleid wonen. St. Baantraject Care biedt maatwerk. Onze dagactiviteiten vinden op verschillende locaties in Utrecht en omgeving plaats. Maar we kunnen ondersteuning bieden bij het vinden of maken van een passende individuele dagbesteding, toegespitst op de wensen van de cliënt, of bij een re-integratietraject waarbij we een passende baan zoeken.

De werkzaamheden kunnen bestaan uit het voeren en verzorgen van dieren, ook het onderhouden van de moestuin, onderhoudswerkzaamheden, horeca taken en meehelpen in de detailhandel zijn mogelijkheden.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Stichting Baantraject Care en Preventie

Amsterdamsestraatweg, 634
3555 HX  Utrecht
030-8509561
www.baantrajectcare.nl
info@baantraject.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support