De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Stichting Baantraject Care en Preventie

Stichting Baantraject Care biedt kleinschalige dagactiviteiten en begeleiding aan jongeren en volwassenen. Zij zijn, om wat voor reden dan ook, (nog) niet toe aan regulier werk. Bijvoorbeeld omdat zij tijdens of na hun behandeling structuur willen en begeleiding nodig hebben.

Ook mensen die door omstandigheden nog niet toe zijn aan een betaalde baan kunnen bij ons terecht. Onze doelgroep bestaat uit mensen met een (arbeids)beperking. Dit kunnen Wajongeren zijn, mensen met een WMO indicatie of een PGB, of mensen die begeleid wonen. St. Baantraject Care biedt maatwerk. Onze dagactiviteiten vinden voor een groot deel plaats op de Dierenweide in het Julianapark (Utrecht Zuilen). Maar we kunnen ondersteuning bieden bij het vinden of maken van een passende individuele dagbesteding, toegespitst op de wensen van de cliënt, of bij een re-integratietraject waarbij we een passende baan zoeken.

De werkzaamheden kunnen bestaan uit het voeren en verzorgen van de dieren in de Dierenweide. Ook het onderhouden van de moestuin, onderhoudswerkzaamheden en het bijwonen van een wekelijkse ‘dierenles’ zijn mogelijkheden. In de lente kunnen we onze werkzaamheden uitbreiden naar het naastliggende Antje Drijver Paviljoen (kleinschalige horeca).

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


De Dierenweide Julianapark

Julianaparklaan 1500
3555 HX  Utrecht
0652340969
www.baantrajectcare.nl

De Dierenweide Julianapark

Julianaparklaan 1500
3555 HX  Utrecht
0652340969
www.baantrajectcare.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support