De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Stichting Vier het Leven

Organisatie: Stichting Vier het Leven
Terug naar overzicht

Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert goededoelen-organisatie Vier het Leven theater-, film-, museum- en concertbezoeken met begeleiding voor ouderen (vanaf 65 jaar) die dit niet meer zelfstandig kunnen of willen ondernemen. Deelnemende ouderen kunnen samen met vrijwilligers van Vier het leven naar vele voorstellingen. Tijdens een avond uit ontstaan nieuwe ontmoetingen tussen ouderen onderling en tussen ouderen en vrijwilligers. Een bijzondere belevenis die het voor ouderen mogelijk maakt om mee te blijven doen.

In samenwerking met diverse theaters en bioscopen er een afwisselend programma-aanbod van film, muziek, show, opera en concerten. Het complete programma is nu op te vragen bij Vier het Leven. Ouderen maken hieruit hun keuze en melden zich aan. Vier het Leven zorgt voor de entreekaarten, consumpties, de begeleiding, het vervoer en prettig gezelschap.

Inwoners van 65+ uit Utrecht, die graag weer eens naar de schouwburg, een museum of naar de bioscoop uitgaan, kunnen zich geheel vrijblijvend en kosteloos aanmelden bij Vier het Leven. Zij krijgen dan meer informatie over de activiteiten, de werkwijze en de arrangementsprijzen in de regio Utrecht thuisgestuurd.


Deze activiteit staat ook op Facebook:

facebook

Activiteit

Vorm

ontspannen, ontmoeting

Activiteit(en)

muziek / toneel / dans, sociale activiteiten en recreatie, uitgaan / uitstapjes

Voor wie

Leeftijdsgroep

senioren

Doelgroep(en)

geen specifieke doelgroep

Voorwaarden

Leeftijd 65+. Niet zorgbehoevend tijdens evenement. Uiteraard wel ondersteuning bij lopen, slechtziendheid of slechthorendheid. Eigen inklapbare rollator of rolstoel nemen we gewoon mee.

Omgeving

Wijk

Binnenstad

Begeleidingsvorm

in de groep

Werkwijze/methodiek

Ouderen worden met de auto thuis opgehaald door een vrijwilliger van Vier het Leven en gebracht naar het theater, waar de koffie al klaar staat voor alle gasten en vrijwilligers. Samen genieten de gasten en vrijwilligers van de voorstelling en waarna nog uitgebreid gezellig wordt nagepraat onder het genot van een drankje in het theaterrestaurant. Uiteraard worden alle gasten daarna weer veilig thuis gebracht.

Toegankelijkheid

rolstoeltoegankelijk, Eigen inklapbare rolstoel of rollator nemen we mee

Tijd

Dagen

  ochtend middag avond
maandag      
dinsdag      
woensdag      
donderdag      
vrijdag      
zaterdag      
zondag      

Tijd

Afhankelijk van het programma/bezoek.

Financiën

Omschrijving van kosten

Per activiteit betaalt de deelnemers een arrangementsprijs. Bij het arrangement zijn inbegrepen: het kaartje, de consumpties, het vervoer en de bespreekkosten.

Vergoeding

n..v.t.

Vergoeding

n.v.t.

Opmerkingen

Geen inschrijfkosten en/of geen abonnementskosten. Per zelf gekozen activiteit betaalt de deelnemers een arrangementsprijs. Bij het arrangement zijn inbegrepen: het entreekaartje, de consumpties, het vervoer en de bespreekkosten. De arrangementsprijzen staat in het programmaboekje dat 3x per jaar wordt verstuurd naar de gasten die zijn ingeschreven.

Wijzigingsdatum: 2022-04-24

Foto 1 van 3

Sfeerimpressie van Stichting Vier het Leven bij  Stichting Vier het Leven

Foto 2 van 3

Sfeerimpressie van Stichting Vier het Leven bij  Stichting Vier het Leven

Foto 3 van 3

Sfeerimpressie van Stichting Vier het Leven bij  Stichting Vier het Leven

Video

play

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support