De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Broodjes, koekjes en taarten bakken bij de Bakkerij

Organisatie: Abrona
Afdeling(en): Horeca
Terug naar overzicht

Kom jij brood en koekjes bakken in de bakkerij van BraZZerie Abrona? Bij ons kun je het vak van bakker leren en werk je samen in een leuk team. We geven je een beschermde werkplek en begeleiden je stap voor stap bij alle werkzaamheden.

Je leert recepten volgen en voorbereiden, deeg zetten en brood en taarten bakken
Schoonmaak werkzaamheden horen er natuurlijk ook bij, zoals het schoonhouden van de werkbanken, afwassen en schrobben en dweilen.

We delen het werk op in kleine stapjes en onze vakmensen nemen genoeg tijd om je vragen te beantwoorden of om uit te leggen hoe je iets moet doen.

Je kunt bij ons terecht als je op zoek bent naar dagbesteding, als je het vak wilt leren en wilt doorstromen naar een betaalde baan of als je al een tijdje geen werk hebt en weer wilt leren werken.

Als je bij de bakkerij werk, kun je ook werken in de keuken en bediening van ons restaurant



Activiteit

Vorm

vrijwilligerswerk, arbeidsmatige dagbesteding / activering

Activiteit(en)

ambachtelijk werk / productiewerk, horeca / catering, trajectbegeleiding en coaching

Voor wie

Nederlandse taal vereist?

ja

Taalniveau

A1 eenvoudig Nederlands vraagteken

Leeftijdsgroep

jongeren, volwassenen

Doelgroep(en)

lichamelijke beperking, psychische beperking, verstandelijke beperking, geen specifieke doelgroep

Voorwaarden

Een vooropleiding of ervaring is niet nodig. Je bent van harte welkom bij BraZZerie Abrona als je goed kunt werken met regels en afspraken, als je er netjes en verzorgd uitziet en als je fit bent. We werken met hygiene regels.

Omgeving

Wijk

Vleuten/De Meern

Begeleidingsvorm

in de groep, individueel, op afstand

Werkwijze/methodiek

We werken met de methodiek “werken met regie” en het leersysteem “werkportfolio”. De begeleiding sluit aan bij de vaardigheden en ontwikkelmogelijkheden van de cliënt.

De BraZZerie biedt mensen met een  afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om verschillende horeca/keuken/bakkerijvaardigheden op te doen in een veilige maar genormaliseerde omgeving onder leiding van professioneel horeca- en zorgpersoneel.

Tijd

Dagen

  ochtend middag avond
maandag      
dinsdag      
woensdag      
donderdag      
vrijdag      
zaterdag      
zondag      

Tijd

in overleg.

Doorstroommogelijkheden

Voor al het werk dat in de horeca voorkomt, kun je bij ons certificaten halen. Hiermee kun je laten zien wat je kunt. Of misschien kun je doorstromen naar de gewone horeca, als keuken-assistent of bedienings-assistent.

WMO

het betreft wmo voorziening:

arbeidsmatige activering vraagteken

Wijzigingsdatum: 2019-01-17

Foto 1 van 4

Sfeerimpressie van Broodjes, koekjes en taarten bakken bij  de Bakkerij bij  Abrona

Foto 2 van 4

Sfeerimpressie van Broodjes, koekjes en taarten bakken bij  de Bakkerij bij  Abrona

Foto 3 van 4

Sfeerimpressie van Broodjes, koekjes en taarten bakken bij  de Bakkerij bij  Abrona

Foto 4 van 4

Sfeerimpressie van Broodjes, koekjes en taarten bakken bij  de Bakkerij bij  Abrona

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support