De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

13 augustus 2019

Utrechtse aanpak eenzaamheid

Veel Utrechters zijn wel eens eenzaam, bovendien stijgt het aantal ernstig eenzame Utrechters. Daarom biedt VC Utrecht verschillende trainingen en lezingen aan over eenzaamheid.

Lees verder

6 augustus 2019

Hulp bij je administratie

Je administratie en post goed bijhouden kan soms best lastig zijn. Vooral als je betalingsachterstanden en schulden hebt. Humanitas Thuisadministratie kan je hierbij helpen.

Lees verder

31 juli 2019

Word panelmedewerker

Lijkt het jou leuk om een stem te geven aan een groep Utrechters die wat extra ondersteuning nodig heeft? Word dan panelmedewerker bij Meetellen in Utrecht!

Lees verder

22 juli 2019

Werken in de keuken

Bij Diversas worden regelmatig gerechten uit verschillende landen bereid en samen gegeten. Je kunt meehelpen in de keuken met het koken of het doen van andere taken. Een leuke activiteit in een kleurrijk team!

Lees verder

17 juli 2019

gespecialiseerde woonbegeleiding

Heb je een beperking waardoor in je dagelijks leven begeleiding nodig hebt? GGMD biedt woonbegeleiding aan mensen die (vroeg)doof, ernstig slechthorend of beperkt in horen én zien (doofblindheid) zijn.

Lees verder

16 juli 2019

Hulp bij het huishouden

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het huishouden, bijvoorbeeld vanwege een beperking? Dan is Dalazorg er voor jou. Zij bieden ondersteuning en nemen je huishoudelijke taken uit handen.

Lees verder

9 juli 2019

open middag nieuw logeerhuis voor dementerenden

Professionals zijn op vrijdagmiddag 12 juli van harte welkom op de open middag bij het Ontmoetingshuis van King Arthur Groep in Bilthoven. Sinds eind 2018 kunnen bij wijze van proef naast mantelzorgers ook mensen me...

Lees verder

3 juli 2019

steuntje in de rug van een meeleefgezin

Als ouder(s) van een jong kind kun je vaak wel wat steun van je omgeving gebruiken. Daarom biedt Stichting MeeleefGezin ouders met een psychiatrisch probleem een meeleefgezin voor hun jonge kind (-9 maanden t/m 4 jaar).

Lees verder

28 juni 2019

Wees jezelf bij brasserie Coffeemania By Boogh

Ben je op zoek naar een passende werkplek in de horeca? Kom dan werken bij brasserie Coffeemania By Boogh. Een plek waar je jezelf kunt en mag zijn en waar iedereen zich thuisvoelt.

Lees verder

12 juni 2019

Ontmoet andere mensen met autisme

Elke maand organiseert De Wilg een besloten avond waar mensen met autisme elkaar kunnen ontmoeten. Een ideale manier om ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten en vriendschappen op te doen.

Lees verder

10 juni 2019

Cursus veilig online

In de media zie je vaak berichten over hacks en diefstal van online data. Wil je weten hoe je veilig gebruik maakt van internet? Kom dan op 12 juni naar de Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum!

Lees verder

6 juni 2019

Hulp van een netwerkmaatje

Heb je een wens of een activiteit die je graag zou willen verwezenlijken, maar lukt het je niet alleen? Dan is een netwerkmaatje van Handjehelpen iets voor jou. Samen ga je stap voor stap je activiteit uitvoeren.

Lees verder
  1. 2019
  2. 2018
  3. 2017
  4. 2016
  5. 2015
  6. 2014
  7. 2013
  8. 2012
  9. 2011
  10. 2010Heeft u zelf leuk nieuws, of een activiteit die u onder de aandacht wilt brengen, mail ons dan!

nieuwsbriefvenster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support