De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

19 oktober 2018

Werkervaring opdoen in naaiatelier i-did

Heb je al een tijdje een uitkering en wil je graag weer werken? Dan kun je bij i-did aan de slag. Bij deze sociale onderneming maken ze onder andere tassen van gerecyclede producten. Zo doe je werkritme op en vergroot je...

Lees verder

12 oktober 2018

stoelyoga voor ouderen

Vind je het fijn om aan yoga te doen, maar lukt het je niet meer om alle oefeningen goed uit te voeren? Karma Zorg organiseert voor ouderen en senioren stoelyoga, waarbij je aangepaste oefeningen doet.

Lees verder

8 oktober 2018

Praatgroep ‘Sterke Meiden’

Praten over vriendschap, verliefdheid en opkomen voor jezelf. Dat is waar de cursus ‘Sterke Meiden’ van U-Centraal over gaat. Deze cursus is bedoeld voor moeilijk lerende meiden van 16 tot en met 25 jaar.

Lees verder

4 oktober 2018

Word vrijwilliger dierverzorging

Vandaag is het dierendag. Het moment om dieren extra te verwennen. Houd je van dieren en vind je het leuk om met dieren te werken? Dan is het verzorgen van dieren bij kinderboerderij Nieuw Rotsoord iets voor jou! 

Lees verder

1 oktober 2018

Ga jij met mij op stap?

Deze week is het de Week tegen Eenzaamheid. Meer dan een miljoen Nederlanders voelen zich sterk eenzaam. Wil je mensen helpen minder eenzaam te zijn? Dat kan bijvoorbeeld als maatje van een cliënt van Transwijk.

Lees verder

26 september 2018

ervaringsverhalen gezocht

Jekuntmeer.nl biedt veel verschillende activiteiten. Ben of ken je iemand die via deze website een leuke en passende activiteit heeft gevonden? Deel dan je verhaal met ons!

Lees verder

21 september 2018

Eten met je buren

Zaterdag is het weer Burendag. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Wist je dat je in Utrecht elke dinsdag kunt eten met je buren?

Lees verder

17 september 2018

Cinelunch bij The Green House

Houd je van lekker eten, films en duurzaamheid? Dan is de Cinelunch bij The Green House restaurant iets wat je niet wilt missen. Geniet van lekker eten bij dit circulaire restaurant met een mooie film als bonus.

Lees verder

14 september 2018

Fitnessen in een groep

Sporten is goed voor je lichaam en geest, maar bij veel mensen komt het er niet van. Met een groep fitnessen is gezelliger dan alleen en je kunt elkaar motiveren. Bij De Halter kun je fitnessen als je een beperking hebt.

Lees verder

10 september 2018

Sluit nieuwe vriendschappen

Iedereen heeft behoefte aan contact en vriendschap. Toch kan het best lastig zijn om vrienden te maken. De vriendschapscoach van Power by Peers helpt je bij het sluiten en onderhouden van vriendschappen.

Lees verder

7 september 2018

Leer je administratie op orde krijgen

Morgen is het Wereldalfabetiseringsdag, een dag waarop er extra aandacht is voor het belang van leren lezen en schrijven. Als je hier moeite mee hebt, is de administratiecursus van U Centraal iets voor jou.

Lees verder

3 september 2018

Kom naar de Ouderensoos

Een leuke en gezellige dag voor senioren, dat is waar de Ouderensoos om draait. In Buurthuis De Nieuwe Jutter kunnen senioren elke week terecht voor een dag met leuke activiteiten.

Lees verder
  1. 2018
  2. 2017
  3. 2016
  4. 2015
  5. 2014
  6. 2013
  7. 2012
  8. 2011
  9. 2010Heeft u zelf leuk nieuws, of een activiteit die u onder de aandacht wilt brengen, mail ons dan!

nieuwsbriefvenster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support