De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

12 juni 2019

Ontmoet andere mensen met autisme

Elke maand organiseert De Wilg een besloten avond waar mensen met autisme elkaar kunnen ontmoeten. Een ideale manier om ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten en vriendschappen op te doen.

Lees verder

10 juni 2019

Cursus veilig online

In de media zie je vaak berichten over hacks en diefstal van online data. Wil je weten hoe je veilig gebruik maakt van internet? Kom dan op 12 juni naar de Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum!

Lees verder

6 juni 2019

Hulp van een netwerkmaatje

Heb je een wens of een activiteit die je graag zou willen verwezenlijken, maar lukt het je niet alleen? Dan is een netwerkmaatje van Handjehelpen iets voor jou. Samen ga je stap voor stap je activiteit uitvoeren.

Lees verder

3 juni 2019

Goed gekleed solliciteren zonder kosten

Ga je solliciteren, maar heb je weinig te besteden? Dan kun je gebruikmaken van Dress for Success. Zij helpen je kosteloos met advies en mooie kleding, zodat je met zelfvertrouwen kunt solliciteren!

Lees verder

29 mei 2019

Voel je beter door fotografie

Speciaal voor mensen met gezondheidsklachten geeft Stichting Blauwlicht de fotografiecursus ‘In Beeld’. Door fotografie en groepsbijeenkomsten ontdek je waarvan je energie en goede zin krijgt.

Lees verder

27 mei 2019

Bewegen binnen je mogelijkheden

Ongeacht jouw beperking, ontspannen en bewegen is altijd goed voor je. Bij Boogh kun je in een veilige sfeer onderzoeken hoe je zelf en samen tot dans kunt komen. Aarzel niet en kom in beweging bij Boogh!

Lees verder

20 mei 2019

cursus controle over tinnitus

Tinnitus is een vervelende aandoening, waarbij je last hebt van oorsuizen of regelmatig een ruis, piep of fluitend geluid hoort. De cursus ‘Controle over tinnitus’ van GGMD helpt je om te gaan met tinnitus.

Lees verder

15 mei 2019

Theatervoorstelling ‘Iets met eten’

Op 26 mei kun je bij Stut theater genieten van een heerlijke middag met lunch en theater. Het thema is: eten en goed voor jezelf zorgen. Een belangrijk onderwerp, vooral als je tijdens de Ramadan moet vasten.

Lees verder

13 mei 2019

Bereid de heerlijkste gerechten

Houd je van koken en wil je horeca-ervaring opdoen? Dan is werken in de keuken van restaurant de BraZZerie Abrona iets voor jou. Je leert er alles wat je moet weten om de lekkerste maaltijden klaar te maken.

Lees verder

6 mei 2019

Sociale vaardigheidstraining voor brugklassers

De overgang naar de brugklas is best spannend. Er zijn veel dingen die nieuw zijn en waar je aan moet wennen. De Brugklas Bikkelstraining van Praktijk JeKracht helpt je sociaal vaardig en zelfverzekerder te voelen.

Lees verder

2 mei 2019

Word taalcoach

Voor Taal Doet Meer kun je aan de slag als taalcoach. Je geeft 2 uur per week les voor groepjes in Zuilen, Hoograven, Overvecht en de Meern. Je helpt zo mensen vooruit en leert zelf andere culturen kennen!

Lees verder

29 april 2019

Theatervoorstelling over de oorlog

Stut Theater neemt je mee op oorlogspad. Op 4 en 5 mei organiseren ze een theatrale route door Overvecht waarin oorlog herdacht en samenhorigheid gevierd wordt. 4 mei is al uitverkocht, dus wees er snel bij!

Lees verder
  1. 2019
  2. 2018
  3. 2017
  4. 2016
  5. 2015
  6. 2014
  7. 2013
  8. 2012
  9. 2011
  10. 2010Heeft u zelf leuk nieuws, of een activiteit die u onder de aandacht wilt brengen, mail ons dan!

nieuwsbriefvenster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support