De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

17 december 2018

Gezellig kerstdiner voor ouderen

Voor alle ouderen uit de buurt verzorgt Zorgtrecht een heerlijke kerstmaaltijd. Met een vijfgangenmenu en is een gastoptreden door feestzanger Albert, belooft het een mooie avond te worden!

Lees verder

14 december 2018

Nederlandse les voor inburgeraars

Ben je bezig met inburgeren en het leren van de Nederlandse taal? Totaal Inburgering kan je hierbij helpen. Dat maakt het makkelijker om deel van de Nederlandse maatschappij te worden.

Lees verder

12 december 2018

Werken in een koekfabriek

Ben je gek op koekjes? Bij De Koekfabriek kun je ze zelf leren bakken, meehelpen in de koffiebar en koekjes bezorgen bij afnemers. Werk waarbij je het water in de mond loopt!

Lees verder

7 december 2018

Wie zijn de meest inspirerende vrijwilligers?

Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag. Op deze bijzondere dag worden vrijwilligers in het zonnetje  gezet. Zoals vanavond tijdens de Utrecht Doet Vrijwilligers Trofee.

Lees verder
Foto: Inge Pont

4 december 2018

Eet mee tijdens de kerstdagen!

Heb jij met kerst nog een plekje aan tafel vrij? Of wil je graag als gast aanschuiven bij iemand in je woonplaats? Geef je dan op als eetadres of gast voor de gezellige kerstetentjes van Stichting Eet Mee!.

Lees verder

3 december 2018

Kunstzinnige individuele therapie

Kunstzinnig bezig zijn kan een positief effect hebben op hoe je je voelt. Daarom biedt de Kunstzinnige Praktijk Utrecht-Tuindorp therapie voor mensen die om wat voor reden dan ook niet goed in hun vel zitten.

Lees verder

28 november 2018

Leer werken met internet en e-mail

Steeds meer organisaties verwachten dat je zaken via de computer regelt. Heb je de basis van werken met een computer onder de knie, maar wil je er meer over leren? Dan is computercursus b van WIJ 3.0 iets voor jou.

Lees verder

26 november 2018

Word buddy voor iemand met een ernstige ziekte

Als buddy via U Centraal bezoek je wekelijks iemand met een ernstige lichamelijke ziekte, zoals kanker, MS, longziekten, ALS of hiv/aids. Op die manier kun je diegene helpen en steun bieden in het omgaan met de ziekte.

Lees verder

22 november 2018

Heb jij groene vingers?

Food for Good is een tuinderij in Park Transwijk (vlakbij Kanaleneiland en Rivierenwijk), waar groenten, kruiden en bloemen verbouwd worden met vrijwilligers uit de buurt. Help jij een handje mee?

Lees verder

21 november 2018

Help om Jekuntmeer.nl te verbeteren!

Op Jekuntmeer.nl vind je diverse activiteiten voor leren, werken, doen en hulp. Wil jij ons helpen om Jekuntmeer.nl te verbeteren? Doe dan mee aan het tevredenheidsonderzoek en maak kans op een diner voor twee!

Lees verder

20 november 2018

Ouderen naar de mis brengen

Elke twee weken wordt op woensdagochtend in Kanaleneiland een katholieke mis georganiseerd voor de bewoners van een woonzorginstelling. Help jij de ouderen die hier graag naartoe gaan, maar dat niet zelfstandig kunnen?

Lees verder

15 november 2018

werken in de schoolcatering

Lijkt werken in de horeca je leuk? Via Abrona kun je op 3 verschillende middelbare scholen in Utrecht werken in de kantine en voor de schoolcatering. Deze activiteit is geschikt voor mensen met een psychische beperking.

Lees verder
  1. 2018
  2. 2017
  3. 2016
  4. 2015
  5. 2014
  6. 2013
  7. 2012
  8. 2011
  9. 2010Heeft u zelf leuk nieuws, of een activiteit die u onder de aandacht wilt brengen, mail ons dan!

nieuwsbriefvenster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support