De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

20 februari 2019

Kom gezellig klaverjassen

Iedereen die graag een kaartje legt, kan elke vrijdag gezellig bij Boogh meedoen met klaverjassen. Dus beken kleur en schuif gezellig aan voor een boeiend potje klaverjassen!

Lees verder

14 februari 2019

Winnaars Sportprijs Utrecht 2018 zijn bekend

De winnaars van de Sportprijs Utrecht 2018 zijn bekend. Alle winnaars van harte gefeliciteerd! Wil je ook (meer) sporten? Op Jekuntmeer.nl vind je een divers aanbod aan leuke en betaalbare sportactiviteiten.

Lees verder

11 februari 2019

Soosactiviteit voor senioren

Elke woensdagmiddag organiseert Karma Zorg een soosactiviteit voor senioren. Er worden leuke activiteiten gedaan, zoals koken en spelletjes spelen. Gezelligheid en onderlinge contacten staan hierbij centraal.

Lees verder

7 februari 2019

Biljarten voor senioren

Biljarten is een leuke en ontspannende activiteit. Bovendien is het een leuke manier om contacten te leggen en te onderhouden met andere senioren. Kom gezellig eens langs bij stichting Zorgtrecht!

Lees verder

4 februari 2019

Werken in de schoonmaak

Als je een afstand tot de arbeidsmarkt hebt, is werk vinden en behouden niet makkelijk. Bij VDHD Startservice kun je aan de slag als schoonmaker. Onder begeleiding leer je het vak en werk je aan je persoonlijke groei.

Lees verder

31 januari 2019

Informatiebijeenkomst over dementie

Dementie heeft veel invloed op de patiënt en zijn of haar omgeving. Op 6 februari wordt er bij het Alzheimer café informatie gegeven over wat dementie precies is en wat je kunt doen bij een vermoeden van deme...

Lees verder

24 januari 2019

Vervoersdienst binnen Vleuten-De Meern

Een bezoekje aan familie, vrienden, huisarts of ziekenhuis is niet zo eenvoudig als je moeilijk gebruik kunt maken van eigen of openbaar vervoer. De vervoersdienst Wil (Wijk Informatie Lijnen) biedt hiervoor uitkomst.

Lees verder

21 januari 2019

Vervoer mensen met de auto

Vind je autorijden leuk? Bij Stichting Lapso kunnen ze jouw hulp goed gebruiken. Met de auto vervoer je cliënten of goederen naar diverse locaties. Deze activiteit is bedoeld voor mensen met een beperking.

Lees verder

14 januari 2019

Creatief met mozaïek en keramiek

Bij Atelier Keramosa van Abrona kun je je creativiteit volop gebruiken. Je kunt er mooie producten maken van mozaïek en keramiek. Daardoor kun je er veel leren. Deze activiteit is bedoeld voor mensen met een beperki...

Lees verder

10 januari 2019

Ontwikkel je kookskills met de WIJ 3.0-kookinstuif

Gezellig samen koken en eten, wie wil dit nu niet? Kook mee en schuif aan bij de wekelijkse kookinstuif van WIJ 3.0 en De Wilg.

Lees verder

7 januari 2019

Leren vormgeven en illustraties maken

Heb je werkervaring of een opleiding gedaan op het gebied van vormgeving, illustratie of fotografie? En ben je door een psychische kwetsbaarheid uitgevallen? Met het ontwikkelprogramma Twist 030 van Lister kun je het wee...

Lees verder

19 december 2018

Uit eten en wijkgenoten ontmoeten

Vind je het leuk om uit eten te gaan en wijkgenoten te ontmoeten? Ga dan op de laatste vrijdag van de maand gezellig naar Careyn Rosendael!

Lees verder
  1. 2019
  2. 2018
  3. 2017
  4. 2016
  5. 2015
  6. 2014
  7. 2013
  8. 2012
  9. 2011
  10. 2010Heeft u zelf leuk nieuws, of een activiteit die u onder de aandacht wilt brengen, mail ons dan!

nieuwsbriefvenster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support