De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

In 5 stappen naar meer sociale contacten en plezier

Organisatie: U Centraal
Terug naar overzicht

Een leuker leven in 2024? Dat kan! Volg onze gratis cursus ‘In 5 stappen naar meer sociale contacten en plezier’!  Wil je graag nieuwe mensen leren kennen? Of de vriendschappen die je hebt versterken? In onze gratis cursus ‘In 5 stappen naar meer sociale contacten en plezier’ leer je hoe je dat kunt aanpakken. 

Wat zoek jij in vriendschap?
Je vrienden- en kennissenkring uitbreiden, vaker fijne gesprekken voeren… hoe krijg je dat voor elkaar? In de cursus gaan we op zoek naar activiteiten die jouw wereld vergroten. Wat vond je vroeger leuk? Wat doe je tegenwoordig graag? De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten. Je ontdekt wat jij zoekt in vriendschap en gaat met een stappenplan jouw sociale leven uitbreiden.
Je volgt de cursus samen met mensen die het, net als jij, lastig vinden om de eerste stap te zetten op weg naar een leuker leven. 

‘In 5 stappen naar meer sociale contacten en plezier’ is een cursus van U Centraal. U Centraal is een Utrechtse welzijnsorganisatie. Inwoners van onze stad kunnen bij ons terecht voor hulp en informatie op het gebied van wonen, (mantel)zorg, geld, persoonlijke ontwikkeling en sociaal contact.

Contactgegevens

Locatie(s): U Centraal Drift

  • Straat:Drift 11
  • Postcode:3512 BR
  • Plaats:Utrecht
  • Telefoon:030-2361770
  • Telefoon (mobiel):06 2237 6707
  • Contactpersoon:Sylvia Woldijk
Contactformulier
Online aanmelden

Laat de organisatie van deze activiteit vooral weten dat u hen gevonden heeft via jekuntmeer.nl. Zo helpt u de organisatie en jekuntmeer.nl bij het goed vindbaar maken van het activiteitenaanbod!Deze activiteit staat ook op Facebook:

facebook

Activiteit

Vorm

cursus

Activiteit(en)

persoonlijke ontwikkeling / leefstijl, sociale activiteiten en recreatie

Voor wie

Leeftijdsgroep

volwassenen, senioren

Doelgroep(en)

geen specifieke doelgroep

Voorwaarden

Misschien zou je meer met anderen willen omgaan. Of wil je graag vaker een fijn, betekenisvol gesprek voeren. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Tijdens deze cursus gaan we daarmee aan de slag. Je ontdekt wat je nodig hebt in sociaal contact en hoe je dat met je eigen stappenplan kunt bereiken. Dan zul je ook vanzelf meer plezier aan het contact beleven.

Omgeving

Wijk

Binnenstad

Begeleidingsvorm

in de groep

Tijd

Dagen

  ochtend middag avond
maandag      
dinsdag      
woensdag      
donderdag      
vrijdag      
zaterdag      
zondag      

Tijd

6 bijeenkomsten op:
Dinsdag 12, 19, 26 maart, 2, 9 en 16 april

Tijd: 9.30 uur – 12.00 uur

Financiën

Omschrijving van kosten

gratis.

Opmerkingen

Je vertelt in de groep alleen wat je zelf wilt vertellen. Het kan wel helpen om je gedachten en gevoelens te delen, juist als het spannend is. Dat kan een hele opluchting zijn. Je kunt bijvoorbeeld vertellen waarom je meedoet. We merken dat deelnemers veel aan elkaars verhalen hebben. Doordat ze het herkenbaar vinden of juist iets nieuws leren van een ander. Maar je bepaalt zelf hoeveel je vertelt en op welk moment je daar klaar voor bent. Onze regel is dat alles wat in de groep wordt verteld, niet met mensen buiten de groep wordt besproken.

Wijzigingsdatum: 2024-02-27

Sfeerimpressie van In 5 stappen naar meer sociale contacten en plezier bij  U Centraal

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support