De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Knutsel live mee met Marjon en Rik!

De Wilg

Utrecht, woensdag 21 oktober 2020

Van een mooi herfststukje, sokpop tot je eigen mondkapje maken: het kan allemaal tijdens het online crea bea-uurtje van De Wilg. Elke donderdag van 10.00 - 11.30 uur laten Marjon en Rik via een liveverbinding op de Facebook zien hoe je verrassende creaties maakt. Deel, like en knutsel mee!

Al sinds eind maart kun je iedere donderdagochtend meeknutselen met Marjon en Rik, medewerkers van De Wilg. Een online activiteit via Facebook waarbij gezelligheid, humor en creativiteit voorop staat. In dit uurtje leer de meest uiteenlopende creaties maken én kun je live meekletsen en je vragen stellen in de Facebook-chat.

Meekijken via een tv-scherm
De knutsels worden bedacht door Marjon, die stap voor stap met vaste tafelgast Rik laat zien hoe je die maakt. Op het tv-scherm achter hen kun je zien hoe ze dit doen via een camera die op hun handen is gericht. Erg handig en zo kan iedereen meedoen. Niet alleen voor de camera komen diverse tafelgasten voorbij, ook áchter de camera werken diverse medewerkers mee, zoals Nicole (de directeur die regelmatig als cameravrouw assisteert) en Jurre (die de Facebookchat in de gaten houdt). Alles gaat uiteraard veilig op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Knutselen en bijkletsen
Tussen het knutselen door kletsen Marjon en Rik regelmatig bij onder het genot van een kopje koffie. Dat gaat over allerlei dagelijkse dingen: van serieuze onderwerpen zoals wat de coronamaatregelen met hen doen tot het kapsel van Marjon en tips voor leuke series op Netflix.

De Wilg draait door
Het uurtje maakt deel uit van De Wilg draait door, een divers online aanbod dat door de coronamaatregelen is opgezet. Zo kun je (online) anderen blijven ontmoeten, ervaringen delen en meedoen aan leuke activiteiten, zoals dit creatieve uurtje. Heb je een aflevering gemist? Via de Facebookpagina van De Wilg kun je de afleveringen op je gemak terugkijken.

Doe mee, like en deel!
Marjon en Rik kunnen nog wel wat kijkers gebruiken, dus tune vooral in en knutsel mee!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support