De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Panelleden gezocht

Meetellen in Utrecht

Utrecht, woensdag 19 februari 2020

Panelleden gezocht

Vind jij het belangrijk om jouw mening te geven over zorg, welzijn en de gemeente? Door lid te worden van het panel van Meetellen in Utrecht kun je jouw stem laten horen en meedoen aan onderzoeken die belangrijk zijn.

Meetellen in Utrecht doet onderzoek voor en door mensen die ondersteuning nodig hebben of hebben gehad. Bijvoorbeeld vanwege psychische problemen, verslaving, schulden en/of een achtergrond van dak- of thuisloosheid.

Doel

Door pannellid te worden geef je een stem aan mensen die te maken hebben (gehad) met zorg, hulp en ondersteuning. Meetellen in Utrecht bereikt dit door onafhankelijk onderzoek te doen. 

Onderzoek door en met de doelgroep is een van de methodes waar Meetellen in Utrecht in gelooft. Iedereen verdient een plek in de stad; zeggenschap over je eigen leven, leren, zorg en werk leidt tot maximale participatie.

Voorwaarden
Meedoen aan het panel kan als je in Utrecht ingeschreven staat en 18 jaar of ouder bent. Inschrijven verplicht tot niets, als je meedoet krijg je informatie en dikwijls een cadeaubon.

Meld je aan!
Vind jij het belangrijk om jouw mening te geven over zorg, welzijn en de gemeente? Word dan vrijblijvend panellid bij Meetellen in Utrecht!

Woon je niet in Utrecht maar in Amsterdam? Dan kun je je ook aanmelden voor Meetellen in Amsterdam! Aanmelden als panellid van Meetellen in Amsterdam kan hier

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support