De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Ontdek je creatieve kansen

Titan

Utrecht, maandag 11 april 2011

Je kunt er mooie folders vormgeven of eenvoudige uitnodigingen. Ook reclamefilmpjes schieten of een clip produceren horen bij studiowerkplaats Beeld en Geluid van Titan tot de mogelijkheden. Ben je tussen de 16 en 27 jaar, zit je zonder werk of school maar zou je wel weer aan de slag willen? Kom dan bij Titan je creatieve kansen eens ontdekken. Wie weet ben je helemaal op je plek in onze studiowerkplaats.

Je bent in ieder geval van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken of het je wat lijkt. Besluit je vervolgens om je aan te melden dan volgen een kennismakingsgesprek en enkele motivatietrainingen. Samen met je vaste mentor (jobcoach) kijken jullie naar je capaciteiten, talenten, wensen en leerdoelen. Als blijkt dat werken in de studiowerkplaats bij je past, kun je daar beginnen, ook zonder ervaring in beeld of geluid. Je werkbegeleider ondersteunt je bij het leren van sociale- en werknemersvaardigheden.

Traject
Een traject bij Titan duurt normaal gesproken 6 maanden tot 1,5 jaar en je doorloopt 5 fasen. Stapsgewijs bouw je ervaring op tot je in fase 4 een keuze hebt gemaakt voor een baan, stage of opleiding en je in fase 5 daadwerkelijk bent begonnen. Na afronding van iedere fase ontvang je een certificaat waarin je sterke en zwakke punten staan omschreven. Die Titancertificaten zijn een stap naar een nieuwe toekomst, naar een leven waarin je je talenten kunt benutten.

Acquisitie
Zonder klanten geen werk. De producten van de studiowerkplaats zijn tot nu toe vooral via mond- tot- mondreclame bekend, met name bij de ketenpartners van Titan. In rustige tijden gaat de werkbegeleider met zijn pupillen ook weleens de straat op. Dat leverde onlangs nog een opdracht op van een snackbar die een nieuwe menukaart nodig had. En voor het maken van reclamefilmpjes gaan ze binnenkort allerlei grote en kleine bedrijven langs om te kijken wat Titan kan betekenen. Het doel is dat de filmpjes via internet, Stads-TV en andere media zowel voor Titan als voor de opdrachtgevers bekendheid gaan verwerven.

Informatie
Wil jij bij de studiowerkplaats Beeld en Geluid je creatieve kansen ontdekken, kom dan gerust eens langs of maak een afspraak.

T (030) 262 23 22
E j.abraham@titan-nederland.nl
W www.titan-nederland.nl

Titan | Kanaalweg 50 | Utrecht

Foto: Titan


Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support