De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Studio 10

Reinaerde

Utrecht, donderdag 5 mei 2011

Reinaerde Studio 10

Rutger werkt sinds september vorig jaar als cameraman bij Reinaerde Studio 10. Hij is 16 jaar, was klaar met school en vond samen met zijn moeder op internet de vacature voor cameraman. Het multimediateam audiovisuele vormgeving, waar Rutger deel van uitmaakt, is op dit moment bezig met de productie van een promotiefilm over alle onderdelen en activiteiten van Studio 10.

"Ik maakte thuis al wel eens een filmpje", vertelt Rutger, "Maar hier zijn alle spullen aanwezig die je nodig hebt om te filmen en te bewerken. Want dat laatste doe ik hier ook. Dan zet ik het beeldmateriaal op de computer, zet het in de goede volgorde, eventueel met tekst en muziek eronder. Ongelofelijk wat je allemaal kunt maken! Ik vind het vooral leuk dat je in dit vak altijd een eindresultaat hebt. Je moet wel goed kunnen sjouwen, omdat je soms een hele dag met een camera op je schouder rondloopt. En het is natuurlijk handig als je een beetje technisch inzicht hebt."

Multimediateams
De multimediateams en ondersteunende diensten van Reinaerde Studio 10 werken vanuit locatie Nieuwegein aan het ontwerpen, opzetten en onderhouden van een nieuw clientenintranet. Daar zijn ze in september 2010 mee gestart. Een team van 20 begeleiders en 10 vrijwilligers ondersteunen de ruim 80 medewerkers, die allen client zijn van Reinaerde. De vijf teams werken ieder op een eigen vakgebied zoals studio, ICT, redactie, audiovisuele vormgeving en digitaliseren van lp`s, video`s en dia`s. Naast studio 10, worden verspreid over het hele werkgebied van Reinaerde de komende tijd digiteams samengesteld. Deze gaan vanaf de diverse locaties zorgen voor actuele inhoud voor het intranet. In woerden zijn ondertussen al medewerkers van een digiteam aan de slag gegaan met het opzetten van een webwinkel waarop de producten te koop zijn die gemaakt worden in de winkels en ateliers van Reinaerde. Maar er zijn nog veel meer ideeen en plannen.... 

Solliciteren!
Bij Studio 10 zijn nog verschillende vacatures. Heb jij een geldige dagbestedingsindicatie van het CIZ en zie jij het net zoals Rutger wel zitten om als cameraman of geluidsman aan het werk te gaan? Stuur dan een sollicitatiebrief naar loket@reinaerde.nl . Ook als receptionist, fotograaf, vormgever, correspondent, regisseur, scriptschrijver of bij de facilitaire dienst ben je van harte welkom. Om je verder te kunnen ontwikkelen, verzorgen professionele vrijwilligers cursussen die bij de diverse functies passen. Je kunt ook eerst een afspraak maken voor een orienterend bezoek aan Studio 10.

Meer informatie
C: Toos Jansen
T: 
(030)6001190 
M: 06-22775620
E: tjansen@reinaerde.nl
W: www.reinaerde.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support