De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

computerhulp van WIL

Utrecht, donderdag 14 maart 2024

Heb je een vraag over uw computer, laptop, tablet of telefoon? Of over een computerprogramma waarmee je bezig bent? Werkt het allemaal niet zoals je dat wilt? Op digitale bruisplekken zitten vrijwilligers van de computerhulp voor je klaar om je kosteloos te helpen met allerlei digitale problemen.

Heb je hulp nodig met computer vragen? Of lukt het invullen van dat lastige formulier niet? 
Elke maandag tussen 10:00 uur en 12:00 uur kun je zonder afspraak binnenlopen bij buurtcentrum De Schakel. Op woensdagen kun je ook tussen 10:00 uur en 12:00 uur naar buurtcentrum De Schalm of Informatiecentrum Cultuurcampus komen. Maar maak daarvoor wel eerst telefonisch een afspraak. 
Meer informatie over WIL in je buurt vind je hier

over WIL in je buurt

Vrijwilligers van WIL (Wijk Informatie Lijnen) zetten zich met hart en ziel in om buurtbewoners te helpen en te informeren over wat er mogelijk is in Vleuten-De Meern. WIL wijst de weg en weet waar wat te doen is, waar je terecht kunt als je actief wilt worden of nieuwe mensen wilt ontmoeten. Waar je mee kunt doen aan activiteiten en welke mensen in de buurt je verder kunnen helpen als je ergens naar op zoek bent. WIL helpt je de weg vinden in de vele mogelijkheden, zoekt mee naar een antwoord op je vraag. Iedereen kan en mag bij WIL zijn of haar vraag stellen.   

Vleuten-De Meern bestaat uit de postcodes 3451 tot en met 3455. Dat zijn de buurten Vleuten, De Meern, Haarzuilens, Haarrijn, Haarzicht, Vleuterweide, Veldhuizen, De Balije, Oudenrijn, Rijnenburg en Máxima Park.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support