De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

in beeld

Utrecht, donderdag 16 mei 2024

Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken bij mentale of fysieke klachten? Dan is meedoen aan de cursus In Beeld misschien wel iets voor jou.
In de cursus ontdek je waar je ondanks alles, nog wél energie en goede zin van krijgt. Iedereen kan meedoen en de organisatie zorgt voor een kleine camera. 

In de cursus ontdek je waar je ondanks alles, nog wél energie en goede zin van krijgt. Dat doen ze door middel van afwisselende foto-opdrachten. De foto’s bespreken we met elkaar. Aan het einde van de cursus heb je een persoonlijk fotoboekje gemaakt.

Ervaring met fotografie is niet nodig. Iedereen kan meedoen en de organisatie zorgt voor een camera. Deelname is gratis, een ervaren coach/fotograaf begeleidt de groep. Bekijk hier het filmpje met verhalen van deelnemers. En meld je gelijk aan als je interesse hebt!

Deelnemen aan kunstactiviteiten brengt onvermoede talenten aan het licht, maakt mensen vrolijk en geeft eigenwaarde.
Stichting Blauwlicht biedt kunstzinnige antwoorden op sociale vraagstukken. De stichting ontwikkelt kunst- en cultuurprojecten met een sociaal oogmerk omdat we geloven in de kracht van cultuur om mensen en groepen met elkaar te verbinden. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support