De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

meer bewegen voor ouderen

Utrecht, donderdag 21 maart 2024

Je wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Dan is het belangrijk om in je lichaam te investeren zodat je ook alles zelf kunt blijven doen. Beweeg gezellig elke dinsdagochtend mee in het 3G-centrum. Je werkt op je eigen niveau (of stoel). Neem gerust ook iemand mee, wel zo gezellig!

In deze les wordt er deels met muziek en verschillende materialen gewerkt. Je bent drie kwartier actief bezig. Ddaarna is er gelegenheid voor het drinken van een kopje koffie, zodat je ook nog sociaal bezig kunt zijn.
In de lessen komt alles aan de beurt, je zult alle gewrichten en spieren gebruiken zodat je sterk, soepel en lenig wordt - en blijft. Ook bouw je aan je uithoudingsvermogen en het evenwicht. 

De eerste 2 lessen zijn sowieso gratis dus schroom niet en trek je makkelijke kleding en schoenen aan en kom gezellig meedoen. Neem gerust iemand mee, wel zo gezellig! Graag tot dinsdag!

locatie en aanmelden

De lessen worden gegeven bij het Generatie Centrum vlakbij winkelcentrum Nova. Een fijne en toegankelijke ontmoetingsplek waar iedereen zich thuis zal voelen.

meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de gediplomeerde leidinggevende Hanny Stam. De contactgegevens zijn bij deze activiteit op Jekuntmeer.nl te vinden. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support