De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

samen uit, samen genieten

Utrecht, donderdag 7 maart 2024

Ga je nog graag uit, maar liever niet alleen? Of vind je het lastig om een dagje uit zelf te regelen? Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. Je wordt thuis opgehaald en samen ga je gezellig naar een theatervoorstelling, de film, een concert of naar een museum. 

Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert goededoelen-organisatie Vier het Leven theater-, film-, museum- en concertbezoeken met begeleiding voor ouderen (vanaf 65 jaar) die dit niet meer zelfstandig kunnen of willen ondernemen. Deelnemende ouderen kunnen samen met vrijwilligers van Vier het leven naar vele voorstellingen. Tijdens een avond uit ontstaan nieuwe ontmoetingen tussen ouderen onderling en tussen ouderen en vrijwilligers. Een bijzondere belevenis die het voor ouderen mogelijk maakt om mee te blijven doen.

Lijkt het jou leuk om ook eens een dagje uit te gaan? 
Lees hier meer informatie over het project en hoe je je kunt aanmelden. 

over de stichting

Stichting Vier het Leven verbindt mensen op hoge leeftijd met de maatschappij door op regelmatige basis sociaal-culturele activiteiten te organiseren en ouderen oprechte aandacht te geven. Stichting Vier het Leven vindt dat in een land waar mensen steeds ouder worden, de overheid zich terugtrekt en sociale cohesie vermindert, ouderen de kans geboden moet worden om het leven te vieren door er samen met anderen op uit te gaan.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support