De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

zaterdag 26 november 2016

Aan het werk via UW

UW helpt al bijna vijftig jaar mensen aan werk. Sinds de invoering van de Participatiewet zoekt UW daarbij nog nadrukkelijker de samenwerking met werkgevers. Jan Beekman is na een periode van werken en leren bij UW nu in dienst bij het schoonmaakbedrijf van André Daalhuizen, tot volle tevredenheid van beiden.

Lees verder

dinsdag 1 november 2016

Meetellen in Utrecht: We tellen allemaal mee

Vind je het belangrijk om je mening te geven en invloed uit te oefenen op het beleid van de gemeente? Word lid van Meetellen in Utrecht. Op die manier praat je mee over onderwerpen zoals je gezondheid, werk, vriendschappen, financiën, hoe je woont en de kwaliteit van hulp en zorg die je ontvangt. 

Lees verder

donderdag 1 september 2016

Stut Theater: Tussen kunst en welzijn

Stut Theater is een theatergezelschap uit Utrecht dat theatervoorstellingen maakt over maatschappelijke onderwerpen en die gebaseerd zijn op de verhalen en ervaringen van de spelers. Dit zijn geen professionele acteurs, maar mensen die niet of nauwelijks met theater te maken hebben en die hun eigen verhaal willen delen.

Lees verder

dinsdag 31 mei 2016

Organisaties vinden elkaar: Hulpmiddelen voor nop!

Reinaerde, King Arthur Groep en Quarijn zijn samen de Facebookpagina `Hulpmiddelen voor nop! Veenendaal` gestart. Elke organisatie vormt een schakel in de keten. Bij de fysiotherapeut van Quarijn worden hulpmiddelen aangeboden, de King Arthur Groep biedt mensen met dementie een schoonmaakklus en Reinaerde zorgt voor het vervoer en faciliteert de werkplaats.

Lees verder

woensdag 16 maart 2016

Niels vindt zijn eerste baan bij Piipol

Niels is net 23 jaar geworden en komt uit Hilversum. Daar heeft hij zijn schoolopleiding genoten, met vallen en opstaan mogen we wel zeggen. Niels is sinds zijn jonge jaren gefascineerd door computers en leerde programmeren door andermans kunsten te bekijken.

Lees verder

maandag 14 maart 2016

Odensehuis Andante: Inloophuis geopend

Odensehuis Andante is een inloophuis voor thuiswonende mensen met geheugenverlies en beginnende dementie én voor hun naasten. Sinds 14 maart 2016 zijn de deuren van locatie Podium Oost, op de Oudwijkerdwarsstraat 148, geopend. Dit maatschappelijk belangrijke burgerinitiatief heeft een succesvolle fondsenwervingscampagne gevoerd.

Lees verder

dinsdag 8 maart 2016

U Centraal: hulp van een netwerkcoach

Iedereen die ouder wordt, weet: ouder worden is niet alleen maar leuk. Het leven brengt tegenslagen zoals ziekte en het overlijden van dierbare. Stoppen met werken of minder mobiel worden betekent ook op zoek gaan naar nieuwe zinvolle bezigheden. Je moet zelf kleur geven aan je leven. Maar een beetje hulp is misschien wel welkom.

Lees verder

dinsdag 19 januari 2016

echtWaar: voor ieder wat wils

Stichting echtWaar is een zelfstandige, kleinschalige werkplek in de wijk NoordWest in Utrecht waar mooie producten gemaakt worden die worden verkocht aan winkels en op markten. Ze maken producten van keramiek, textiel en maken gebruik van recyclebare materialen.

Lees verder

Meer uit de praktijk

 1. 2021
 2. 2020
 3. 2019
 4. 2018
 5. 2017
 6. 2016
 7. 2015
 8. 2014
 9. 2013
 10. 2012
 11. 2011
 12. 2010
 13. 2009


Heeft u zelf leuk nieuws, of een activiteit die u onder de aandacht wilt brengen, mail ons dan!

nieuwsbriefvenster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support