De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

woensdag 28 november 2012

Animatiefilmpje

Op de Amsterdamse Participatiemarkt (22 nov j.l.) lanceerden wij ons nieuwe jekuntmeer.nl filmpje! In deze kleurrijke animatiefilm wordt in één minuut uitgelegd wat jekuntmeer.nl is. We zouden het leuk vinden als je het filmpje even bekijkt en doorstuurt naar mensen die jekuntmeer.nl mogelijk interessant vinden. We hopen het filmpje zo breed mogelijk te verspreiden via Facebook, Twitter, Youtube en andere sociale media.

Lees verder

dinsdag 13 november 2012

Stichting Verbeter de Wereld: Ik Zie Jou-Buurthuis Zuilen

Projectteam Ik zie jou! gaat er voor om zoveel mogelijk buurtbewoners met elkaar in contact te brengen. Iemand die een tip of advies nodig heeft, iemand die hulp kan bieden, of iemand die iets voor de buurt wil doen. Wij proberen buurtbewoners enthousiast te maken om elkaar te helpen en in actie te komen. Wij zijn van start gegaan in de buurt  Zuilen in Utrecht. We zijn de komende maanden met regelmaat in de buurt te vinden. De eerste enthousiaste reacties zijn inmiddels binnen. Zie voor Vraag en Aanbod van buurtbewoners www.ikziejou.com Wij hopen dit project samen met u tot een groot succes te maken!

Lees verder

vrijdag 5 oktober 2012

Weblog 4

Tot en met december 2013 vindt de pilot  `Herstel`  plaats in Kanaleneiland. Op JeKuntMeer is de komende tijd regelmatig te lezen hoe het met de pilot gaat, gezien door de ogen van de betrokken beleidsmedewerker Martin Bluijs. 

Lees verder

dinsdag 1 mei 2012

Ik leer veel bij Reinaerde!

Met zijn handen werken en in een winkel staan. Dat waren de belangrijkste uitkomsten van een arbeidsintegratietest die Paul jaren geleden heeft gedaan. “Ik ben toen in februari 2004 via Reinaerde begonnen bij ZiZo, een cadeauwinkel, lunchcafé en kopieservice in één. In 2009 ben ik overgestapt naar de fietswerkplaats van Reinaerde hier in Parkwijk. En nu werk ik sinds augustus 2011 op dezelfde locatie maar dan bij Remake Meubel. Ik leer veel bij Reinaerde en ik word goed begeleid.”

Lees verder

dinsdag 20 maart 2012

Fort bij de vechten

Fort bij Vechten is een veelzijdig fort waar veel gebeurd en ontwikkeld wordt. 
De veelheid aan activiteiten en ontwikkelingen maken het fort tot een ideale locatie voor dagbesteding en re-integratie. Hiertoe is het project "Werk aan de Linie" gestart waar mensen met een beperking meewerken aan het onderhoud van het fort.

Lees verder

Meer uit de praktijk

 1. 2021
 2. 2020
 3. 2019
 4. 2018
 5. 2017
 6. 2016
 7. 2015
 8. 2014
 9. 2013
 10. 2012
 11. 2011
 12. 2010
 13. 2009


Heeft u zelf leuk nieuws, of een activiteit die u onder de aandacht wilt brengen, mail ons dan!

nieuwsbrief



venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support