De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Hoog bezoek voor De Stadsbrug

Utrecht, dinsdag 27 april 2010

Dat burgemeester Wolfsen op dinsdagmiddag 20 april De Stadsbrug zou bezoeken, was al bekend. Eveneens dat hij vergezeld zou worden door een gezelschap uit Den Haag. Toen vervolgens Hare Majesteit Koningin Beatrix uit de bus stapte, was dit een geweldige verrassing voor het team van Stichting Beschermende Woonvormen Utrecht, Altrecht Talent en Bureau Dagloon van Centrum Maliebaan.

Koningin Beatrix kreeg een rondleiding en toonde grote interesse in het internetcafé en de kapperszaak van Stichting Beschermende Woonvormen Utrecht (SBWU), de stadswandelingen van Utrecht Underground en Bureau Dagloon. Onder professionele begeleiding van Annemieke Dijk van Altrecht Talent is alle aandacht eerlijk verdeeld en heeft de koningin met de verschillende deelnemers op informele wijze een leuk praatje gehouden en haar respect voor hun inzet uitgesproken.

Glunderende ogen luisterden naar hoe Hare Majesteit met enthousiasme in De volkskrant over de stadswandelingen van Utrecht Underground heeft gelezen.

Met een paraplu van Utrecht Underground onder haar arm is Koningin Beatrix door de trotse deelnemers van De Stadsbrug vervolgens  uitgezwaaid waarna zij nog een bezoek aan Hostel De Hoek van Het Leger des Heils heeft gebracht.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support