De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Nieuw seizoen Zinnenprikkels SBWU

Utrecht, maandag 11 oktober 2010

In september is op de Oude Gracht 243 in cursuscentrum Lazuli, de lente-zomerreeks van de workshops Zinnenprikkels gestart. Het zijn interactieve workshops, dat wil zeggen dat de uitwisseling van eigen kennis, ideeën en ervaring centraal staat. Er wordt daarom veel ruimte geboden aan discussie, meedoen en uitproberen.

Wat biedt Zinnenprikkels dit najaar
Vanaf 6 september 2010 zijn er wekelijkse workshops op maandagmiddag. Sommige workshops vinden plaats in modules van 3 weken, sommigen vinden 1 x per maand plaats. De workshops zijn ook los te bezoeken.  Vanaf 13.15 uur is er thee en koffie met een muzikale omlijsting. Daarna vinden wekelijks 2 of 3 verschillende workshops plaats.
Een kleine opsomming: Actief bewegen, Mantrazang, Spiritualiteit en filosofie, Diversiteit en Multiculturele Communicatie, Helen door delen, Theater en rollenspel, Mindfulness en een workshop Geluk.

Themadag
Jaarlijks organiseert de SBWU een themadag, waarin je kunt kennismaken met allerlei workshops die door Zinnenprikkels worden aangeboden. Dit jaar vindt de themadag plaats op woensdag 20 oktober van 10-18 uur in Sociaal Cultureel Centrum De Musketon in Lunetten.
En dat was nog maar een kleine greep uit het aanbod. Wil je weten wat er nog meer te doen is, kijk dan in het programmaboekje van Zinnenprikkels.

De workshops worden gehouden in cursuscentrum Lazuli, Oude Gracht 243 3511 NL Utrecht

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ginger van Toor of Joop Leppink, beiden werkzaam bij de SBWU, Bureau Herstel
T 030 – 2361088
T 030 - 2361070
E herstel@sbwu.nl

Alle workshops zijn gratis.

De workshops zijn in de eerste plaats bedoeld voor cliënten, familieleden en begeleiders uit de regio Midden westelijk Utrecht. Maar iedereen die geïnteresseerd is, is uiteraard welkom!
Vermeld bij aanmelding voor een workshop je naam, de naam van de workshop en de datum waarop deze plaats vindt.

Meer informatie is te vinden op www.herstel.org  

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support