De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Opening expositieruimte van Totem

Utrecht, maandag 1 februari 2010

Op vrijdag 22 januari is de nieuwe expositieruimte van Atelier Totem geopend!

De ruimte is gebouwd samen met de deelnemers van Totem, ook de stalen constructie, de wanden en c.v. installatie. Het heeft drie grote lichtkoepels, waardoor er prettig licht valt op de kunst- en gebruiksvoorwerpen. Op de vloer ligt een tweedehands tapis parketvloer die, als taakstraf, door een deelnemer werd gelegd.

Op de eerste expositie is, met ruim vijftien grote olieverfdoeken van zijn hand, het werk van  Matthias Kamper uitgelicht. Deze `artist in residence` heeft zich in ruim 15 jaar ontwikkeld tot een ambachtelijk sterke schilder in olieverf. Hij maakt wonderlijke, surrealistische voorstellingen die , zoals hij zelf zegt: `verbeelden hoe het zou kunnen zijn`.

Naast het werk van Kamper is er en selectie gemaakt van schilderijen en objecten die door de deelnemers bij Totem zijn gemaakt: smeedwerkstukken, meubels, kleine bronzen plastieken, sculpturen in albast, marmer en spektsteen, keramiek, glas-in-loodramen en lampen, vrij werk in polyester, hout en metaal.

Bezoekers zijn welkom op werkdagen tussen 10 en 16 uur. Voor verdere info, kijk op www.ateliertotem.nl, en voor het werk van Mathias, op www.Kampertjes.nl.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support